• Newbie
Xmtxzym aluminijski sušilica za kosu držač za kosu za kosu za zaštitu kose držač za puhanje kose držač za puhanje sa kupaonicom za odlaganje kupaonica

Xmtxzym aluminijski sušilica za kosu držač za kosu za kosu za zaštitu kose držač za puhanje

Rating 
KM 0.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Napravljen od prostora aluminija, otporan na habanje, otporan na hrđu i izdržljiv Dobar držač za sušilo za kosu, jednostavan za instaliranje, korištenje kuće ili hotela. Zidni, ušteda prostora za postavljanje sušila za kosu. Spiralni dizajn, čvrsto držite sušilo za kosu ili ispravljač, prikladno i sigurno. Sušilo za kosu, škare, češljevi itd. Pogodno za demonstriranje. Napravljen od prostora aluminija, otporan na habanje, otporan na hrđu i izdržljiv. Dobar držač za sušilo za kosu, jednostavan za instaliranje, korištenje kuće ili hotela. Zidni, ušteda prostora za postavljanje sušila za kosu. Spiralni dizajn, čvrsto držite sušilo za kosu ili ispravljač, prikladno i sigurno. Sušilo za kosu, škare, češljevi itd. Pogodno za demonstriranje. Opišite : Izrađen od svemirskog aluminija, otporan na habanje i izdržljivo. sušilica ili ispravljač čvrsto, praktični i sigurni. Sušilice, škare, češljevi itd. Pogodno za demonstriranje. Može se postaviti i dizajn kuka na dnu i ručnicima, tipkama, ogrtači itd.Materijal : svemirski aluminijum. Spisak : 20x10x9cm.packing je uključen : 1 x Spiralni puhač držač1 x cilindrični spremište Cupnote : Snimanje svjetlosti i različiti monitori mogu uzrokovati da se boja objekata na slici neznatno razlikuje od stvarnog objekta. Dopuštena greška mjerenja je +/- 1-3cm.

O proizvodu

Colour:
Black.
Material:
Space aluminum.
Size:
20x10x9cm.
Package Included:
1 x Spiral blower holder:
1 x cylindrical storage cup:
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the objects in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-3cm.

Izbor kupca