• Newbie
Toaletna četka i automatske flip toaletne četkice WC školjka s dugim ručicama Jednostavna kušaonica Kreativna toalet četkica Set Duboko čišćenje Svakog ugla

Toaletna četka i automatske flip toaletne četkice WC školjka s dugim ručicama Jednostavna kušaonica Kreativna

Rating 
KM 25.30

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

1 Automatsko okretanje toaletne četke : Noven dizajn, jednostavan izgled, sa jednostavnošću, kao osnovni koncept, izgled proizvoda je polirani hiljadama vremena, a toaletna četkica može imati i veliku vrijednost. Glava četke je klasična okrugla četka za glavu, izrađena od PP materijala, pogodna za razne prigode za čišćenje. Gustina glave četke je tačna i efikasna, koja može širenje mirisa i rasta bakterija. Četka ima super dekontaminacijsku sposobnost, može ići duboko u mrtve uglove bez ostavljanja čistog prostora, a toalet može držati dalje od i osebujnih mirisa i pogodan je za razne prigode za čišćenje. Dvoslojni debela i stabilna baza, vanjski sloj izrađen je od visokokvalitetnog, a unutarnji sloj izrađen je od kompnožno prilagođenih materijala, koji je lijep i ukusan. Debela ručka od 304, površina je četkana, osjeća se ugodno i. Automatsko okretanje toaletne četke : Noven dizajn, jednostavan izgled, sa jednostavnošću, kao osnovni koncept, izgled proizvoda je polirani hiljadama vremena, a toaletna četkica može imati i veliku vrijednost. Glava četke je klasična okrugla četka za glavu, izrađena od PP materijala, pogodna za razne prigode za čišćenje. Gustina glave četke je tačna i efikasna, koja može širenje mirisa i rasta bakterija. Četka ima super dekontaminacijsku sposobnost, može ići duboko u mrtve uglove bez ostavljanja čistog prostora, a toalet može držati dalje od i osebujnih mirisa i pogodan je za razne prigode za čišćenje. Dvoslojni debela i stabilna baza, vanjski sloj izrađen je od visokokvalitetnog, a unutarnji sloj izrađen je od kompnožno prilagođenih materijala, koji je lijep i ukusan. Debela ručka od 304, površina je četkana, osjeća se ugodno i. Kreirajte tog uglađenog kupatila kojeg ste oduvijek željeli. Naziv : Automatski flip toalet mamaterijal : Specifikacija : 15,3 inča * 4,5 inča * 4,5 inča squickly : 1. Provjerite boju i veličinu prije kupnje. Fotografije proizvoda ne uključuju proizvode osim proizvoda. Imajte na umu da zbog različitih monitora mogu biti blage razlike u boji, molim vas oprostite mi.

O proizvodu

15.3 inches * 4.5 inches * 4.5 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Izbor kupca