• Newbie
Heimp 4 mreže dispenzer za papirne čaše za jednokratnu upotrebu 4 pretinac držač šoljice za kafu za kafu mleko prodavnica čaja restoran Crni dozator

Heimp 4 mreže dispenzer za papirne čaše za jednokratnu upotrebu 4 pretinac držač šoljice za kafu za kafu mleko

Rating 
KM 25.40

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Opis : ovaj proizvod je posebno dizajniran za čuvanje papirnih čaša za jednokratnu upotrebu, koje mogu efikasno održavati veliki broj šoljica urednim i urednim; usvaja čisto crni dizajn, jednostavan i moderan, svestran u stilu, praktičan i ukrasan Specifikacije : ovaj proizvod ima veliki kapacitet, a postoje četiri pretinca za čuvanje papirnih čaša, što može dobro zadovoljiti vaše potrebe za velikim kapacitetom i raznovrsnim skladištenjem. Karakteristike : Ovaj proizvod se može direktno postaviti na sto ili fiksirati na zid, instalacija je jednostavna i brza i pogodna je za korišćenje. Možete ga kupiti sa povjerenjem. Materijal : ovaj proizvod je napravljen od našeg pažljivo odabranog visokokvalitetnog plastičnog materijala, koji je jak i otporan na habanje, izdržljiv za dugoročnu upotrebu. Opseg primjene : ovaj proizvod je pogodan za čuvanje papirnih šoljica za jednokratnu upotrebu, šoljica za kafu, šoljica za piće, šoljica za čaj sa mlekom, itd. Pogodan je za kuhinje, restorane, prodavnice čaja sa mlekom, kafiće, prijemne sobe, salone, konferencijske sale i druga mesta. Heimpspecifikacija : Vrsta Artikla : Držač Čaša Za Jednokratnu Upotrebu Materijal : Plastika Težina : Cca.3 oz Purpose : mjesto za jednokratnu čašuveličina proizvoda : cca. 4in Package lista : 1 x držač čaša za jednokratnu upotrebu napomena : 1. Dozvolite 0?Greška od 1 inča usled ručnog merenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

O proizvodu

Item Type:
Disposable Cup Holder
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 1142g / 40.3oz
Purpose:
Place disposable cups
Product Size:
Approx. 46x11.2x21.3cm / 18.1x4.4x8.4in
Package List:
1 x Disposable Cup Holder
Note:
1. Please allow 0?1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Izbor kupca