• Newbie
Omoons ručnik za ručnik Jednostavan za instaliranje regrusnog svijetlo bijelog štapa Jednostavan zidni ručnik za ručnik za ručnik za ručnik za kupanje Jednostruka ručnika za kupatilo hrom hromiraj / dužina 60cm

Omoons ručnik za ručnik Jednostavan za instaliranje regrusnog svijetlo bijelog štapa Jednostavan

Rating 
KM 1.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Kategorija proizvoda : Zidni nosač za ručnike; Materijal : SUS304 nehrđajući čelik; Površinski tretman : poliranje zrcala; Način instalacije : perforirana instalacija ili instalacija bez noktiju; Specifikacije : pojedinačni stup; Dužina : 40cm, 50cm, 60cm ; I ekološki prihvatljivi materijali, izvrsna zanatstva, otporan na vlagu i vlagu, trajat će zauvijek, čak i u vlažnim okruženjima. Multifunkcionalno skladištenje, NG nosivost, ne samo da ne samo da čuva i suha ručnike, već dodaju moderan osjećaj u vaše kupatilo. Razumna udaljenost zida, ručnici se ne mogu držati na zidu, ručnici više intimni od vašeg ljubavnika, odbijaju da visi na zidu. Sa modernim izgledom, on će odgovarati raznim stilovima ukrasa i dodati moderan dodir u vašu porodicu ili hotel. Uthtyproduct Kategorija : Zidni ručnik; Materijal : SUS304 Nehrđajući čelik; Polišanje ogledala; Metoda instalacije : Perforirana instalacija ili ugradnja na noktima; Specifikacija : Jednostruki stup; Dužina : 40cm; Zašto odabrati naš stalak za ručnike ? Elaborat dizajn, jednostavan modni, velikodušan i elegantan, pogodan za sve stilove ukrasa i poboljšati kvalitetu života. Zaokruženi uglovi su udobni i ne presecaju ruke. Zaobljeni dizajn sadrži Humane razmatranja. Molimo vas da dopustite lagano odstupanje u ručnim mjernim podacima.due za razliku u ekranu monitora, stvarna boja može biti malo drugačija od slike.Ovaj : regal za ručnik * 1. Pribor za montažu priključaka * 1.

O proizvodu

Single Pole;:
Length:
40Cm, 50Cm, 60Cm;
Why Choose Our Towel Rack?:
Elaborate Design, Simple Fashion, Generous and Elegant, Suitable for All Decoration Styles, and Improve the Quality of Life.:
the Rounded Corners Are Comfortable and Do Not Cut Your Hands. the Rounded Design Contains Humane Considerations.:
Please Note:
Please Allow Slight Deviation in Manual Measurement Data.:
Due to the Difference in Monitor Display, the Actual Color May Be Slightly Different from the Image.:
This Product Contains:
Towel Rack*1. Punch Mounting Accessory Kit*1.

Izbor kupca