• Newbie
Dingzz kožna kutija za auto tkiva za automobile Vrsta visećih visećih rektaukuca u obliku tkiva kutije za tkivo za salvete

Dingzz kožna kutija za auto tkiva za automobile Vrsta visećih visećih rektaukuca u obliku tkiva kutije za tkivo

Rating 
KM 33.70

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Napravljen od leathematerial, vodootporan, otporan na mrlje i lako se čisti Pogodno za sve marke rolne papira obično se nalaze na tržištu. PU koža je i lijepa i praktična. Vizualno umjetnički izgled, vodootporan i jednostavan za čišćenje, jednostavno, izdržljivo. Primjenjiva mjesta : dnevni boravak, spavaća soba, ured, hotel itd. Opis : Izrađen od leathematerial, vodootporan, otporan na mrlje i lako čišćenje. Za sve marke kožne kože obično su prekrasno i praktično. Vizualno umjetnički izgled, vodootporan i jednostavan za čišćenje, jednostavan, izdržljiv mesta. Boxnote : Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama. Hvala! Molimo vas da dopustite da se odstupanje od 1-3cm mjeri zbog ručnog mjerenja. Otvorite gornji otvor za otvaranje spremnika, jednostavan za snimanje tankim papirom.

O proizvodu

Material:
Leather
Color:
Beige , Black , Orange
Size:
21*12*5.5cm
Package include:
1pc tissue box
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
Easy to open the tank top opening design, easy to take thin paper :

Izbor kupca