• Newbie
Trokutasto tuš kabina, jednostavna ugradnja izdržljivi ruljanski aluminijski legura ugaonu tuš kadu za kupatilo za toalet za kuhinju

Trokutasto tuš kabina, jednostavna ugradnja izdržljivi ruljanski aluminijski legura ugaonu tuš

Rating 
KM 9.85

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Aluminijska legura : Ovaj tuš ugao polica izrađen je od premium aluminijumske legure, koji je otporan na ogrebotine, izdržljive i otporne na hrđu Jednostavna instalacija : Ovaj kutni tuš kadu može se lako instalirati s dodacima koji su uključeni u paket. Moderan dizajn : Ovaj trokutasti polica za tuširanje sadrži moderni dizajn i elegantan izgled, držeći svoje kupatilo i uredno. Dekorativni dodatak : Ovaj tuš ugaone police je ukrasni dodatak za vaše kupatilo, toalet i kuhinju. Idealan poklon : Ovaj ugao s praktičnim dizajnom idealan je i savršen poklon za vaše prijatelje i porodicu. Aluminijska legura : Ovaj tuš ugao polica izrađen je od premium aluminijumske legure, koji je otporan na ogrebotine, izdržljive i hrđe. Jednostavna instalacija : Ovaj ugaoni tuš kadu može se lako instalirati s priborom uključenim u paket. Moderan dizajn : Ovaj trokutasti polica za tuširanje sadrži moderan dizajn i elegantan izgled, zadržavajući svoje kupatilo i uredan. Dekorativni dodatak : Ovaj tuš ugaone police je ukrasni dodatak za vaše kupatilo, wc i kuhinju. Idealan poklon : Ovaj ugao s praktičnim dizajnom je idealan i savršen poklon za vaše prijatelje i obitelj. Vrsta predmeta : tuš ugao Organizofe : jak, izdržljiv i rustrooffeatures : Otpornost na dnevne ogrebotine, koroziju i blijedene težine : cca.76oz Popis paketa : 2 XShower Corner organizator2 x Fiksne trake4 x Vijčani orasi4 x Vijčica : Imajte na umu da će novi tip i stari tip ovog proizvoda biti nasumično i osigurajte da nećete smetnuti prije naručivanja.

O proizvodu

Item Type:
Shower Corner Organizer
Material:
Aluminium Alloy
Features:
Strong, Durable and Rustproof
Features:
Resistance to Daily Scratches, Corrosion and Fading
Weight:
Approx. 787g / 27.76oz
Package List:
2 xShower Corner Organizer2 x Fixed Strip:
4 x Screw Nuts:
4 x Expansion Tubes:
4 x Screws:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Izbor kupca