• Newbie
Jomgeroz Tuš Caddy ljepila Organizator polica Organizator zida nosač za skladištenje Ne bušenje tuš zida viseći tuš stalak

Jomgeroz Tuš Caddy ljepila Organizator polica Organizator zida nosač za skladištenje Ne bušenje

Rating 
KM 50.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Organizator pohrane čvrsto postavlja na mjesto, otporan je na sumrak i imun na vodu i toplinu od tuša ili kuhanja Glatki, moderan stiling geometrijski dizajn i polirani finiš, zidni nosač za tuširanje ,. Zauzima malo prostora za pružanje puno prostora za spremanje i čuvanje kupaonice, poput sapuna, šampona, četkica, balgrama, pranja tijela, mjehurića i više na raspolaganju. Ovaj organizator u kupaonici može se koristiti u kupaonici, praonicu rublja, spavaćoj sobi i još mnogo toga. Kompaktni stalak za skladištenje sa prometnim prostorom za pohranu sadrži zidni dizajn za snimanje za začine, konzerve ili čišćenje kuhinje, tako da možete maksimizirati svaki centimetar vrijedan protupožarni prostor. Organizator se savršeno podudara sa bilo kojim dekorom u sobi, stvara intimni i skladan prostor za opuštanje tijela i osloboditi se uma. Tuš Caddy ljepilo Organizator polica Organizator Zidni nosač bez bušenja Zidni tuš recbrand Nova i visokokvalitetna-kvalitetna za pohranu, to je otporan na sumrak i imun na vodu i toplinu od tuše ili kuhanje. Da biste pružili puno prostora za spremanje i čuvanje kupaonice, poput sapuna, šampona, četkica, balgrama, pranja tijela, mjehuriće i još mnogo toga. Organizator ove kupaonice može se koristiti u kupaonici, praonicu, spavaću sobu i višestruki stalak za skladištenje sa prometnim prostorom za skladištenje sadrži zidni dizajn za čišćenje začine, tako da možete maksimizirati svaki centimetar vrijedan protupožarni prostor.Smooth , moderni stiling geometrijski dizajn i polirani finiš, montažni tuš za pohranu, organizator savršeno se podudara sa bilo kojim uređenim prostorije, stvara intimni i skladan prostor za opuštanje vašeg tijela i oslobađanje vašeg uma. Ovaj je proizvod pogodan za glatke i ravne površine, a izbjegavajte spojeve pločica. Zidovi treba čistiti kako bi se izbjegle druge prljavštine poput vode za vodu i ulje. Naljepnice koje ne označavaju moraju iscrpiti zrak, a preostali zrak će utjecati na efekt koji se odnosi na težinu. Ako ga ne zalijepite na vrijeme, možete ga srušiti iz ugla i to ponovo.

O proizvodu

Type:
Bathroom Storage Rack
Material:
Features:
Bathroom Storage Rack, Shower Caddy Shelf, Wall Hanging Shower Rack
Dimension:
app.26.5x9cm/10.43x3.54in
Color:
Beige, for Grey, Pink, White (optional)
Quantity:
1 Pc
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package inc :

Izbor kupca