• Newbie
Držač četkica za zube, držač četkica za zube Zidni, čvrsti mali četkišni četkica za zube za jednostavno skladištenje kupaonice, za električnu četkicu za zube, pastu za zube

Držač četkica za zube, držač četkica za zube Zidni, čvrsti mali četkišni četkica za zube za jednostavno

Rating 
KM 10.50

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Dom i kuhinja / Kupatilo / Kupatilo Pribor / Držači i dozirnici / Držači za zube Držači četkica za zube. 【Style】 Naše držač za zube ima tri stila za vas da biste odabrali iz : Pojedinačni stil, stil par, porodica tri stila, možete se slobodno uskladiti prema vašim potrebama! 【Materijal】 Poželjno je PP materijal koji nema osebujan miris, jak je i otporan na pad i ima snažan nosivost. 【Magnetna čaša】 Inverted Cup dizajniran je magnetskom usisavanjem, čaša je čvrsto fiksirana na nosaču, brzo odvodi vodu, a učinkovito zadržava četkicu za zube i čaše i čiste. Dom i kuhinja / Kupatilo / Kupatilo Pribor / Držači i dozirnici / Držači za zube. Držači četkica za zube. 【Style】 Naše držač za zube ima tri stila za vas da biste odabrali iz : Pojedinačni stil, stil par, porodica tri stila, možete se slobodno uskladiti prema vašim potrebama! 【Materijal】 Poželjno je PP materijal koji nema osebujan miris, jak je i otporan na pad i ima snažan nosivost. 【Magnetna čaša】 Inverted Cup dizajniran je magnetskom usisavanjem, čaša je čvrsto fiksirana na nosaču, brzo odvodi vodu, a učinkovito zadržava četkicu za zube i čaše i čiste. Držači četkica za kupatilo Precifikacija : Naziv : magnetska četkica za zube : novi PP, 3m Gluecolor : bež, plava, pinkstyle : jednokrevetni, par, obitelj trifeatures : 1. Magnetna naopačka adsorpcija za sprečavanje akumulacije vode u CUP22. Novi PP preferira se, bez mirisa, jake i trajne3. Instalacija bez označavanja i bez noktiju, čvrst i ne pada4. Donji sloj ima drenažne rupe za sprečavanje interkumulacionih akumulacije vode uključuju : 1 * magnetsku četkicu za zube : * Budući da je ručno mjerenje, doći će do pogreške 1-3cm, molim vas, obratite se stvarnom proizvodu, hvala na razumijevanju. * Zbog različitih monitora, proizvod može imati malo razlika u boji, molimo pogledajte stvarni proizvod, hvala.

O proizvodu

Name:
Magnetic Toothbrush Holder
Material:
new PP, 3M glue
Color:
Beige, Blue, Pink
Style:
single, couple, family of three
Features:
1. Magnetic upside-down adsorption to prevent water accumulation in the cup:
2. The new PP is preferred, no smell, strong and durable:
3. Non-marking and nail-free installation, firm and not falling:
4. The bottom layer has drainage holes to prevent internal water accumulation:
Products include:
1*Magnetic Toothbrush Holder:
Notice:
*Because it is manual measurement, there will be an error of 1-3CM, please refer to the actual product, thank you for your understanding.:
*Due to different monitors, the product may have a little color difference, please refer to the actual product, thank you. :

Izbor kupca