• Newbie
GOODBZ sjedeća stolica za kupaonicu Drvo stolica za tuširanje naslon za noge stolica za brijanje s neklizajućim nogama |za šampon stalci za prikaz ručnika kupaonske stolice

GOODBZ sjedeća stolica za kupaonicu Drvo stolica za tuširanje naslon za noge stolica za brijanje

Rating 
KM 132.99

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Stolica za kupatilo je napravljena od 100% punog drveta, izgrađena da traje sa ekološki prihvatljivom završnom obradom laka, veoma glatkom završnom obradom. Neklizajuća stolica vodootporna i laka za čišćenje - stolice za tuširanje. Ova Lijepa stolica za kupanje dizajnirana je odlično za pranje sjedećih mjesta, odmaranje stopala i brijanje nogu. takođe sa policom za skladištenje, koristite ga držeći ručnik i pribor za kupanje. Klupa za tuširanje neće akumulirati vodu. 4 neklizajuća gumena čepa sigurno zašrafljena na dnu, sprečavaju klizanje i čvrsto ostaju na podu. Udobno : ova tuš stolica pomaže starijim ili invalidnim osobama da uživaju u svojim kupkama i tuševima u potpunoj sigurnosti i udobnosti. Usluga nakon prodaje : ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem e-pošte u bilo koje vrijeme, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata. Ograničena mobilnost neizmjerno utiče i komplikuje svakodnevni život. Takva situacija može imati mnogo uzroka, poput nesreće ili bolesti. Na primjer, kada neko dostigne određene godine, poznati pokreti postaju sve teži.Ova tuš stolica pomaže starijim ili invalidnim osobama da uživaju u svojim kupkama i tuševima u potpunoj sigurnosti i udobnosti.Specifikacija : Težina kapacitet : 250kgmaterijal : puno drvo boja : smeđe boje za starije osobe, bake i djedove, invalide ili osobe sa smanjenom pokretljivošću. Zbog različitih monitora i svjetlosnih efekata, stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od boje prikazane na slici. Molimo izbjegavajte odstupanje mjerenja od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja.Garantujemo da ovdje nema rizika od kupnjeako ste primili druge ili oštećene predmete. Molimo kontaktirajte nas prije pružanja bilo kakvih povratnih informacija. Mi ćemo to riješiti za vas.

O proizvodu

Weight Capacity:
250kg
Material:
solid wood
Color:
brown
Ideal for the elderly, grandparents, disabled or people with reduced mobility.:
hint:
1. Due to different monitors and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Please avoid 1-3cm measurement deviation due to manual measurement.:
We guarantee there is no risk in buying here:
If received other or damaged items. Please contact us before providing any feedback. We will solve it for you. :

Izbor kupca