• Newbie
Kutija tkiva / držač multifunkcionalnog tkivnog kutija Kreativno dizajniranje kutija za tkivo Jednostavno tkivo Kutija Početna Dnevna soba Desktop tkivo stalak za skladištenje kutija Polica za pohranu

Kutija tkiva / držač multifunkcionalnog tkivnog kutija Kreativno dizajniranje kutija za tkivo Jednostavno tkivo

Rating 
KM 1.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

1 Jednostavna kutija za tkivo : zaobljena ugaona kutija, elegantna i sigurna, drugačija od običnog na tržištu, bez mirisa, ekološki prihvatljive i jače, izdržljive. Napravite teksturu na dohvat ruke. Otporan na prah i praktičan. Materijal : kutija tkiva izrađena je od visokokvalitetnog ABS materijala, s velikom čvrstoćom, dobrom fiksacijom i jednostavnom za oblikovanje. Otvaranje dizajna : Otvaranje lica prema gore, a papir se može povući po volji. U radu se neće brzo pasti, rastavljanje je prikladnije, sklop je jednostavan, a donji poklopac ugrađen. Čvrsti materijali, jasni detalji dizajna i anti-klizači na dnu. Izbjegavajte proizvoljno klizanje i grebanje radne površine. Jednostavno tkivo je pogodno za razne prigode, kao što su : dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, uredska radna površina itd. Kwixukit je lijep za noćne štandove, kontratone, krajnje stolove, vanicije i stolove u cijelom vašem domu; Upotreba u kuhinji, dnevni boravak, dnevni boravak, kupatilo, ured. Naziv : tkivo mamaterijal : ABS disanje : 6,6 inča * 4,5 inča * 3,9 inča Quickle : 1. Provjerite boju i veličinu prije kupnje. Fotografije proizvoda ne uključuju proizvode osim proizvoda. Imajte na umu da zbog različitih monitora mogu biti blage razlike u boji, molim vas oprostite mi. Gornji podaci su samo za referencu, veličina je ručno mjerenje, greška je 1-3 cm, molim vas, hvala. Ako pronađete bilo kakve probleme sa našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila, ovaj problem ćemo riješiti što je prije moguće. Dobrodošli u dijeljenje i povratne informacije da vam pruže bolji proizvodi i usluge.

O proizvodu

6.6 inches * 4.5 inches * 3.9 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Izbor kupca