• Newbie
Toaletna četka, čišćenje različitih dijelova, fleksibilna silikonska glava četka, zidni ugao za duboko čišćenje, šifta za WC, kompaktni toalet, toaletna četka, čišćenje različitih dijelova, čišćenje različitih dijelova, čišćenje različitih dijelova, čišćenje različitih dij

Toaletna četka, čišćenje različitih dijelova, fleksibilna silikonska glava četka, zidni ugao za duboko

Rating 
KM 1.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Duboko očistite svaki kut : Ova četkica za čišćenje toaleta izrađena je od silikona, koja je izdržljiva, ne deformirana i ne-ljepljiva, tvrda i ne oštećuje toalet CADDDY CIDING sa dizajnom poklopca može se zapečati za uklanjanje osebujnog mirisa, a za savidljiva glava četkica može ući u svaki kutak i jaz kreativni zid viseći Crack Mekani ljepilo dugačak toalet BRU. Šuplji osnovni dizajn : Za razliku od tradicionalne čistije za čišćenje domaćinstava za kućne toalete, ova četka za kuhanje ima šuplju bazu za sprečavanje akumulacije vode. Opremljen je i malom četkom za uklanjanje tvrdokornih mrlja iz umivaonika, slavina i zidnih pukotina USH set kupaonica kućna kućna četkica za čišćenje bez BAC-a. Podnostavi i zidni montirani : Ova toaletna četkica sa držačem može stajati na prizemlju s držačem, a također će se objesiti na zidu. Ako se odlučite objesiti na zidu, instalacija je jednostavna, nema potrebe za noktima i rupama, a zid neće biti oštećen k naljepnica ružičasta. Snažna ručka : čišćenje toaletnog četka sa dugom plastičnom ručicom, možete držati ruke čistim iz mrlja i čistiti uglove toaletne posude i zaštititi ruke. Širok raspon upotrebe : koristi se za čišćenje toaleta, sudopera, umivaonika i kade. Naša čistač za čišćenje čistača ima jače trenje od tradicionalnih toaletnih četkica, a potrebno je manje vremena i intenziteta za čišćenje keramičkih objekata. Drška je ergonomska koja vam se savršeno uklapa u ruku, humanizirana ručica drži podalje od klizanja i savijanja. Možete ga objesiti na zid bez rupa za bušenje, ili ga možete smjestiti direktno na podu 2. To može biti vaš ukras kupaonice, sa modom i jednostavnim izgledom, može ići sa bilo kojim stilom kupaonice. Stanje : 100% Brand Newitem Tip : Toaletna četkica Setmaterijal : PP + Tprcolor : bijela, ružičasta, plava, tamno siva ( Neobavezno) Veličina : cca. 355x100x43mm / 14.7in Težina : Približno 190g / 6.7oz Popis paketa : 1 x Četka 1 x Držač filtra 1 x Držač Napomena : 1. Molimo vas da se povremeno za mjerenje 1-2 CM. Hvala na razumevanju.

O proizvodu

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Toilet Brush Set
Material:
PP+TPR
Color:
White, Pink, Blue, Dark Gray(Optional)
Size:
Approx. 355x100x43mm / 14.0x3.9x1.7in
Weight:
Approx.190g/6.7oz
Package List:
1 x Brush 1 x Filter Holder 1 x Holder
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Izbor kupca