• Newbie
Goodbz kupaon stolice tuš stolica kupaonica stolica za tuš kabina, stolica za brijanje stopala sa neklizajućim nogama, pogodno za kupatilo, kuhinjski kućni entisi

Goodbz kupaon stolice tuš stolica kupaonica stolica za tuš kabina, stolica za brijanje stopala

Rating 
KM 126.99

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Stolica za kupaonicu izrađena je od 100% punog drveta, izgraditi do posljednjeg sa ekološkim finišom lakom, vrlo glatkim finišom. Stolica bez klizanja vodootporna i jednostavna za čišćenje - tuš stolice. Ova lijepa stolica za komunalnu kupelji dizajnirana je odlična za pranje sjedenja, pješice za odmaranje i brijanje nogu. Također sa polica za pohranu koristite ga držeći ručnik i kupatilo. Sjedalo za tuširanje sedištem za akumuliranje vode. 4 gumene čepove za ne-skid čvrsto su vijale na dnu, sprječavaju da klizne i ostanu čvrsto na podu. Udobno : Ova stolica za tuširanje pomaže starijim ili invalidnim osobama da uživaju u svojim kupkama i tuševima u potpunoj sigurnosti i udobnosti. Usluga prodaje : Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati e-poštom u bilo kojem trenutku, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata. Stolica za kupaonicu izrađena je od 100% punog drveta, izgraditi do posljednjeg. sa ekološkim finišom lakom, vrlo glatkim finišom. Stolica bez klizanja vodootporna i jednostavna za čišćenje - tuš stolice. Ova lijepa stolica za komunalnu kupelji dizajnirana je odlična za pranje sjedenja, pješice za odmaranje i brijanje nogu. Također sa polica za pohranu koristite ga držeći ručnik i kupatilo. Sjedalo za tuširanje sedištem za akumuliranje vode. 4 gumene čepove za ne-skid čvrsto su vijale na dnu, sprječavaju da klizne i ostanu čvrsto na podu. Udobno : Ova stolica za tuširanje pomaže starijim ili invalidnim osobama da uživaju u svojim kupkama i tuševima u potpunoj sigurnosti i udobnosti. Usluga prodaje : Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati e-poštom u bilo kojem trenutku, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata. Ograničena mobilnost utječe i montiraju svakodnevno svakodnevno. Takva situacija može imati mnogo uzroka, poput nesreće ili bolesti. Kad netko dostigne određenu dob, na primjer, postaju sve teže. Ova stolica za tuširanje pomaže starijim ili invalidnim osobama da uživaju u kupalištima i tuševima u potpunoj sigurnosti : 250kgmaterijal : čvrsti drveni drveni drveni , bake i bake, invalide ili osobe sa smanjenim mobilnosti.

O proizvodu

Weight Capacity:
250kg
Material:
solid wood
Color:
brown
Ideal for the elderly, grandparents, disabled or people with reduced mobility.:
hint:
1. Due to different monitors and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Please avoid 1-3cm measurement deviation due to manual measurement.:
We guarantee there is no risk in buying here:
If received other or damaged items. Please contact us before providing any feedback. We will solve it for you. :

Izbor kupca