• Newbie
Bddie mali ormarić za ogledalo, ormar sa ogledalom, ostava za površinsko montiranje, zidna ostava iznad toaleta, za kupatilo& dnevna soba& kuhinja

Bddie mali ormarić za ogledalo, ormar sa ogledalom, ostava za površinsko montiranje, zidna ostava iznad toaleta,

Rating 
KM 35.25

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Ormar za ogledalo za kupatilo-zidni ormar za kupatilo je napravljen od drvene konstrukcije + šuplja zadnja ploča + srebrno ogledalo visoke definicije, pogodno za vlažna okruženja, kao što su kupatila ili toaleti deca i stariji mogu ga bezbedno koristiti. Zidno ogledalo sa ormarićem za odlaganje - - - - ovaj zidni ormar za kupatilo ima ogledalo, koje vam nudi pogodnost da ga našminkate ili obrijete ispred njega prije posla ili datuma. Može se montirati na zid ili preko toaleta i štedi prostor, pruža dodatnu ostavu bez zauzimanja dragocjenog prostora na podu. Višenamjenski dizajn - - - ovaj zidni ormar od 19,7 * 31,5 inča dobro je rješenje za skladištenje malih prostora. Odlično radi u toaletu, vešeraju, blatobranu, prahu za čuvanje i organizovanje malih kupatila, toaletnih potrepština, lekova itd. Lako se i savršeno uklapa sa bilo kojim sobnim stilom. Sigurnost i jednostavan za korištenje - - - skriveni ormar za odlaganje, ne samo da može zaštititi privatnost, već i spriječiti vlagu i prašinu. Donji otvoreni pretinac za često korištene predmete za lakši pristup. Jednostavan za montažu i održavanje-ceo ormar je unapred sastavljen tako da je potrebno samo da ga pričvrstite za zid prethodno izbušenim rupama na leđima. Ovaj ormar za odlaganje je jednostavan za čišćenje. Unutrašnji 3-slojni ormarići, pruža dovoljno prostora za skladištenje i organizovanje vaših svakodnevnih predmeta kao što su peškiri, češljevi, maramice ili ukrasi, funkcija : donji otvoreni sloj za odlaganje, sa unutrašnjom visinom od 18 cm, može da čuva dnevne potrepštine višeslojno odvojeno skladištenje, svetao i čist, jednostavan za održavanje, praktičniji za čuvanje nevidljiva ručka je lepa i elegantna, što poboljšava ukupnu teksturu i ukus ormarića ogledala i bešumne šarke, lakši za otvaranje i zatvaranje ugaonog dizajna kako bi se sprečile neravninespecifikacija : naziv : ogledalo za kupatilo ormarićmaterijal : drveni, visoke definicije otporan na eksploziju ogledalo veličina : 50*14*80cm / 19.5 inchesunutrašnji slojevi : 3 sloja metoda instalacije : vješanjekoristite prostor : kupatilo, spavaća soba, ulazpaking lista : ormarić za lijekove x1, instalacijski dodaci notice : prodajemo samo ormariće za ogledala, isključujući druge.

O proizvodu

Name:
bathroom mirror cabinet
Material:
wooden, high-definition explosion-proof mirror
size:
50*14*80cm / 19.7*5.5*31.5 inches:
Internal layers:
3 tier
Installation method:
wall hanging
Use space:
bathroom, bedroom, entrance
packing list:
Medicine cabinet x1, installation accessories:
Notice:
We only sell mirror cabinets, excluding others.:
Due to manual measurement, there will be an error of 2-3cm, please understand.:
The mirror is fragile goods, it is difficult to control in transit though we have packaged well. If there are any problems for the mirror when you receive the mirror, please feel free to contact us. We appreciate your cooperation during this process. :

Izbor kupca