• Newbie
WC sa Walfront Dugim ručkama Silikonska četka sa držačem set kupaonica Toalet za čišćenje alata za kućnu upotrebu Uštedite prostor, WC četkicu

WC sa Walfront Dugim ručkama Silikonska četka sa držačem set kupaonica Toalet za čišćenje alata za kućnu upotrebu

Rating 
KM 2.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Držač je odvojiv, a s utorima omogućuju brzo da se voda i kanalizacija isparava, omogućava da se toalet četkica osuši i iscrpi lakše Glava četkice je umjereno meka, može se slobodno saviti, neće ogrebati toalet čak i ako glava četkice čisti toalet s velikom silom. Takođe se može lako očistiti, ne morate brinuti o problemu čišćenja nakon upotrebe četkice. Ras rješava problem što toaletna četkica nema nigdje ili toaletna četkica ne može zadržati kupaonicu čistom i higijenu. Bolje produbiti čišćenje praznina, može se duboko u cijevi i utori, bolje doći do nekih mrtvih ugao ili nedovoljnog dijela. Drška je ergonomska koja vam se savršeno uklapa u ruku, humanizirana ručica drži podalje od klizanja i savijanja. Držač je odvojiv, a s utorima omogućuju brzo da se voda i kanalizacija isparava, omogućava da se toalet četkica osuši i iscrpi lakše. Glava četkice je umjereno meka, može se slobodno saviti, neće ogrebati toalet čak i ako glava četkice čisti toalet s velikom silom. Takođe se može lako očistiti, ne morate brinuti o problemu čišćenja nakon upotrebe četkice. Ras rješava problem što toaletna četkica nema nigdje ili toaletna četkica ne može zadržati kupaonicu čistom i higijenu. Bolje produbiti čišćenje praznina, može se duboko u cijevi i utori, bolje doći do nekih mrtvih ugao ili nedovoljnog dijela. Drška je ergonomska koja vam se savršeno uklapa u ruku, humanizirana ručica drži podalje od klizanja i savijanja. Specifikacija : 100% Potpuno novi artikl Tip : WC set četkica Materijal : PP + TPR ručka Boja : bijela, zelena (opcionalno) Veličina : cca.365x43x98mm / 14.7x3,9 $ Težina : cca.227g ~ 241g / 8oz ~ 8.5oz Stil : Minimalistički popis paketa : 1 x WC četka 2 x Odvojivi držač četkica Napomena : 1. Molimo dopustite grešku u 12 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard. Boja opisana u ovom proizvodu je za ručicu, a ne boju držača četkice.

O proizvodu

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Toilet Brush Set
Material:
PP+TPR
Handle Color:
White, Green(Optional)
Size:
Approx.365x43x98mm/14.4x1.7x3.9in
Weight:
Approx.227g~241g/8oz~8.5oz
Style:
Minimalist
Package List:
1 x Toilet Brush:
2 x Detachable Brush Holder:
Note:
1. Please allow 12cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. The color described in this product is for the handle, not the color of the brush holder.:

Izbor kupca