• Newbie
Zerodis kupaonica, nehrđajući čelik trokutasto polica za pošiljku Izdržljivi tuš ugao Organizator police za kućnu kuhinju Košarica za pohranu

Zerodis kupaonica, nehrđajući čelik trokutasto polica za pošiljku Izdržljivi tuš ugao Organizator

Rating 
KM 6.58

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Jednostavan za instalaciju - Zidna instalacija, dolazi sa svim potrebnim dijelovima za jednostavnu sklopu Široko korištenje - pogodno za mramorno, gips karton, staklo, pločica, gotovo bilo koje površine. Dozvola visokokvalitetnog materijala od nehrđajućeg čelika, visoka tvrdoća, ne lako se deformacija, izdržljiva. Šuplji dizajn - šuplji dizajn odvodi prekomjernu vodu i drži stvari suhi.ADOPTS visokokvalitetni materijal od nehrđajućeg čelika, visoku tvrdoću, ne lako se deformacije, izdržljivo. Glatka površina - glatke ivice kako bi se spriječilo oštećenje, ne brinite da bi se ogrebotine. Praktična polica za skladištenje - Košarica za pohranu ugrađena u tuš ili kuhinjski kutak, koristi se za stavljanje šampona, sapuna, četkice, ručnika, četkice za kupanje itd., Potrebne predmete za tuširanje, zgodan i praktičan. Jednostavan za instalaciju - Zidna instalacija, dolazi sa svim potrebnim dijelovima za jednostavnu sklopu. Široko korištenje - pogodno za mramorno, gips karton, staklo, pločica, gotovo bilo koje površine. Dozvola visokokvalitetnog materijala od nehrđajućeg čelika, visoka tvrdoća, ne lako se deformacija, izdržljiva. Šuplji dizajn - šuplji dizajn odvodi prekomjernu vodu i drži stvari suhi.ADOPTS visokokvalitetni materijal od nehrđajućeg čelika, visoku tvrdoću, ne lako se deformacije, izdržljivo. Glatka površina - glatke ivice kako bi se spriječilo oštećenje, ne brinite da bi se ogrebotine. Praktična polica za skladištenje - Košarica za pohranu ugrađena u tuš ili kuhinjski kutak, koristi se za stavljanje šampona, sapuna, četkice, ručnika, četkice za kupanje itd., Potrebne predmete za tuširanje, zgodan i praktičan. Zerodis je novoosnovana Craftman brend, fokusirajući se na "pružanje povoljnih, dobro dizajniranih, funkcionalnih i jeftinih proizvoda za domaćinstvo za što više kupaca". Kao novoosnovana čvrsta porodična operacija, obraćamo ozbiljnu pažnju na Svaka narudžba koju smo dobili. Potpuno razumijemo koliko ostanete sa porodicom. Željeli bismo ljudima dati više vremena za dijeljenje ljubavi sa njihovim porodicama.

O proizvodu

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bathroom Corner Shelf
Style:
Punching Type, Free-Punching Type(Optional)
Material:
Stainless Steel
Surface Treatment:
Polishing
Color:
Silver
Size:
As shown in the picture
Weight:
Approx.359g~371g/12.7oz~13.1oz
Bearing:
10kg/22.05lb
Layer:
1
Style:
Modern and simple
Application:
For bathroom, hotel, kitchen
Package List:
1 x Bathroom Corner Shelf2 x Bag of Screw or:
1 x Bathroom Corner Shelf2 x Bag of Screw1 x Nail-free Glue4 x Auxiliary Sticker :
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca