• Newbie
PZJ-Automatska pasta za zube na zid, besplatna ruka za zube za zube za zabavu za porodičnu djecu tuš kupaonica, 6.8710cm, siva

PZJ-Automatska pasta za zube na zid, besplatna ruka za zube za zube za zabavu za porodičnu

Rating 
KM 1.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Multi-funkcija : Automatski uređaj za stisak paste za zube čini sobu urednu i lijepu Otvaranje raspršivača paste za zube dovoljno je čvrsto da ispustite tekućinu u kapljicu i lako otvorite inertni režim. Ušteda rada : Ako i dalje koristite pastu za zube na jednostavan način i previse se, nema mjesta za stavljanje paste za zube, onda je četka za zube idealan alat za uklanjanje otpada za zube, činite život ekonomičnijom i uštedite maksimalnu pastu za zube. Uštedite 80% paste za zube. Samo kalibrirajte ulaz za pastu za zube, lagano pritisnite i zakrenite. Jednostavan za upotrebu : Samo ugradite četku za zube na glatki zid i stavite pastu za zube u otvor za upotrebu. Stisnite pastu za zube, i odrasli i djeca mogu koristiti. Ima dobar izgled i bolji efekat upotrebe. Visoka kvaliteta : Ekstruder je izrađen od najkvalitetnijeg ABS + PS + silikona, koji je bezopasan za ljudsko tijelo, ekološki prihvatljivo i izdržljivo. Zašto ne birati tako dobar proizvod? Vodootporan i otporan na vlagu, donja odvodnja, nije lako padati, jednostavna instalacija. Uklonjiva i jednostavna za čišćenje : pasta za zube jednostavna je za oslobađanje, lako se rastavlja i čisti, bez brige o oštećenju ili kontaminaciji nakon dugoročne upotrebe. Može se lako ukloniti i instalirati bez alata. Neće se automatski pasti. Vrlo pogodan za djecu, starije osobe i invalide. Omogućuje vašem djetetu da ispušta pastu za zube bez uzroka zbrke. Specifikacija : Automatska pasta za zube : ABS, PS, silikona : 6,8 * 7 * 10 CMColor : plava, siva, pinkthe paket uključuje : ★ Zbog razlika između različitih monitora, slika se možda ne odražava stvarna boja predmeta. Garantujemo da je stil isti kao što je prikazano na slici. ★ Budući da su ručne mjerne i mjerne metode različite, molimo vas da dopustite odstupanje od 1-3cm.

O proizvodu

Product name:
Automatic toothpaste squeezer
Material:
ABS, PS, silicone
Specification:
6.8*7*10CM
Color:
blue, gray, pink
The package includes:
★1*Automatic toothpaste squeezer:
note:
★Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee that the style is the same as shown in the picture.:
★Because manual measurement and measurement methods are different, please allow a deviation of 1-3cm. Thank you! :

Izbor kupca