• Newbie
Dvokrevetna ručnika za ručnike u kupaonici držač za ručnik bar samoljepljiv ili zidni montirani vešalica za ručnik od nehrđajućeg čelika sa kukama dvostruko ručnička šipka polica u kuhinji

Dvokrevetna ručnika za ručnike u kupaonici držač za ručnik bar samoljepljiv ili zidni montirani vešalica

Rating 
KM 18.23

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

⭐Postava ručnika za kupatilo izrađen je od nehrđajućeg čelika S304 s poliranim finišom Zaštitite ručnike iz korozije i hrđe. Pogodno za vlažna okruženja kao što su kupaonice i kuhinje. ⭐ Postavka za ručnik za kupatilo može se instalirati sa ljepilom bez noktiju. Dakle, ne morate izbušiti rupe u zidu, jednostavan za upotrebu i instaliranje. Korišten, može odgovarati raznim stilovima uređenja interijera. Ručnici objesite, ogrtače i sve ostale stavke u kupaonicama, spavaćim sobama, kuhinjama, uredima, hotelima i još mnogo toga. ⭐Easier za čišćenje, samo obrišite jedinicu mekom pamučnom krpom da biste uklonili prašinu i vlagu iz nosača ručnika. ⭐ Nastojimo vam pružiti visokokvalitetne i praktične usluge. Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, kontaktirajte nas, dat ćemo vam zadovoljavajući odgovor. ⭐Postava ručnika za kupatilo izrađen je od nehrđajućeg čelika S304 s poliranim finišom. Zaštitite ručnike iz korozije i hrđe. Pogodno za vlažna okruženja kao što su kupaonice i kuhinje. ⭐ Postavka za ručnik za kupatilo može se instalirati sa ljepilom bez noktiju. Dakle, ne morate izbušiti rupe u zidu, jednostavan za upotrebu i instaliranje. Korišten, može odgovarati raznim stilovima uređenja interijera. Ručnici objesite, ogrtače i sve ostale stavke u kupaonicama, spavaćim sobama, kuhinjama, uredima, hotelima i još mnogo toga. ⭐Easier za čišćenje, samo obrišite jedinicu mekom pamučnom krpom da biste uklonili prašinu i vlagu iz nosača ručnika. ⭐ Nastojimo vam pružiti visokokvalitetne i praktične usluge. Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, kontaktirajte nas, dat ćemo vam zadovoljavajući odgovor. Koraci instalacije : 1. premazati bazu bez noktiju 2. Zalijepite pomoćne naljepnice na obje strane 3. Pritisnite čvrsto na zid 30 sekundi 4. Pričekajte 72 sata da biste koristili specifikacije : Naziv proizvoda : Zidni nosač ručnika : Aluminijska boja : srebrna težina : 0,6kg Veličina : Kao što je prikazano za dnevni boravak, kupaonica : ručnik stalak za ručnik * 1 vrste savjeti : Ručno mjerenje, mogu postojati neke greške, ako imate druga pitanja, možete me kontaktirati u bilo kojem trenutku , Vrlo sam sretan što vam služim srećnu kupovinu! ! !.

O proizvodu

Product Name:
Wall Mounted Towel Rack
Material:
aluminum
Color:
Silver
Weight:
0.6kg
Size:
as shown
Suitable for living room, bathroom:
packing list:
Towel rack*1:
Kind tips:
Manual measurement, there may be some errors, if you have other questions, you can contact me at any time, I am very happy to serve you:
Happy shopping! ! ! :

Izbor kupca