• Newbie
Baoblaze-Anded raspršivač sapuna, 400ml Prazan držač za ponovno puštanje u repunable za pranje rublja Kuhinjska bića na vrhu tečnog sapuna, tamno siva

Baoblaze-Anded raspršivač sapuna, 400ml Prazan držač za ponovno puštanje u repunable za pranje

Rating 
KM 1.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Tekući sapun za raspršivač pumpe losion pumpe šampon za šminku Tekuća kadu Split Dispenser Boca Pritiskom na leđa i higijena, jednostavna i zgodna. Stavite ruku u usta u obliku slova C i pritisnite pumpu sa stražnjom rukom na sapun. Širok dizajn u obliku usta, jednostavan za. Kapacitet 400ml, savršen izbor za domaću i komercijalnu upotrebu. Bočice je izrađeno od materijala, što je, ekološki prihvatljivo, - rezistantno i izdržljivo. Usta boce izrađena su od 304 nehrđajućeg čelika, s velikom tvrdoćom, otporom i glatkom osjećaju ruku. Tekući sapun za raspršivač pumpe losion pumpe šampon za šminku Tekuća kadu Split Dispenser Boca. Pritiskom na leđa i higijena, jednostavna i zgodna. Stavite ruku u usta u obliku slova C i pritisnite pumpu sa stražnjom rukom na sapun. Širok dizajn u obliku usta, jednostavan za. Kapacitet 400ml, savršen izbor za domaću i komercijalnu upotrebu. Bočice je izrađeno od materijala, što je, ekološki prihvatljivo, - rezistantno i izdržljivo. Usta boce izrađena su od 304 nehrđajućeg čelika, s velikom tvrdoćom, otporom i glatkom osjećaju ruku. Opis : - TEKUĆE SOAP raspršivač losiona pumpe šampon za šminku Tekuća padina šminke Split Dispenser Boca. - Pritiskom na leđa i higijena, jednostavna i zgodna. Stavite ruku u usta u obliku slova C i pritisnite pumpu sa stražnjom rukom na sapun. - Širok dizajn u obliku usta, jednostavan za. - 400ml kapacitet, savršen izbor za domaću i komercijalnu upotrebu. - Tijelo za boce izrađeno je od materijala, što je, ekološki prihvatljivo, -Resistant i izdržljivo. Usta boce izrađena je od 304 nehrđajućeg čelika, sa visokom tvrdoćom, otporom i glatkom rukom .specifikacija : - Materijal : - Kapacitet : 400mlsize tabela : Veličina : 80 × 220 mm / 3,15 × 8,60 mm / 3,15 × 8,66 inčmm / 3,15 × 8,66inchbottle visina karoserije : 15.10 Infckage uključuje : 1 komad dispenzerca za boju : boja može biti malo drugačija zbog kalibracije boje svakog pojedinačnog monitora. Dozvolite da blago mjerno odstupanje zbog ručnog mjerenja imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji robe na mreži, fokusiramo se na pružanje Najbolji proizvod i usluga kupcima.

O proizvodu

- Material:
- Capacity:
400ml
Size Chart:
Size:
80×220mm/3.15×8.66inch
Bottle Body Height:
15.5cm/6.10inch
Package Includes:
1 Piece Lotion Dispenser Bottle:
Note:
Color might be slightly different due to the color calibration of each individual monitor.:
Please allow slightly measuring deviation due to manual measurement.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Izbor kupca