• Newbie
Pilipane od nehrđajućeg čelika tuš ugao, ugaoni tuš kadu, zidna tuš polica, tuš kabina Corner kupaonica Organizator tuša, za kupatilo, kuhinju

Pilipane od nehrđajućeg čelika tuš ugao, ugaoni tuš kadu, zidna tuš polica, tuš kabina Corner kupaonica Organizator

Rating 
KM 0.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Snažan i čvrst : To je sjajan organizator kupaonice, vrlo čvrst, tako da ne morate brinuti o zabrljavanju svojih stvari Može se porijeklom od čelika tuširati ugaone polica, ne brinite o teškim predmetima. Tuš polica ugla Corner Caddy Organizator zapet za napetost u kupaonici. Organizirajte prostor uredan i čist : Corner Caddy izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, to je sjajan organizator kupaonice, vrlo čvrst i izdržljiv, tako da ne morate brinuti o zabrljavanju svojih stvari, zadržite svoje kupatilo i Toalet uredna i čista.Avoidi za tuširanje, šampone i toaletne potrepštine svugdje. Jednostavan za instalaciju i rastavljanje : suspenzija je super jednostavna i operacija je jednostavna, dodajući jednostavan i rustikalni moderni osjećaj u bilo kojoj sobi. Ova se polica može savršeno dodati u bilo koju prostoriju za uštedu prostora, lijepe i praktične. Šuplji dizajn, brza odvodnja : Caddy Corner Tuš izdubljen je za brzu odvodnju, držite svoje proizvode za kupanje suho i čisto .ideal za dodatno skladištenje u vašem kupaonici, wc-u, sobu za puder i kuhinju. Širok raspon primjena : Veliki organizator prostora, široko korišten, to je prekrasno ukrašavanje kupaonice, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, seoske kuće, balkon, atcwall montirani tuš polica organizira svakodnevne predmete u kupaonici, kao što su šampon, Sredstvo, pranje karoserije, sapuna itd. Specifikacija : Kupatilo Shelfproduct Materijal : Jednostavan za instaliranje liste : 1 x Shelf2 X Vijak2 X Pesher2 X Gasket2 X Vijak NUTNOTE : Imajte na umu da je vijak I stari tip ovog proizvoda bit će poslani nasumično i pobrinite se da nećete smetnuti prije narudžbe.

O proizvodu

Item Type:
Bathroom Shelf
Product Material:
Stainless Steel
Features:
Easy to Install
Package List:
1 x Shelf2 x Screw2 x Expansion Tube2 x Washer2 x Gasket2 x Screw Nut
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Izbor kupca