• Newbie
Raspršivač sapuna čistog staklenog dizajna ispuni ručni sapun sa 304 pumpa od nehrđajućeg čelika protiv hrđe kuhinje kuhinja losion za kupaonicu Pink

Raspršivač sapuna čistog staklenog dizajna ispuni ručni sapun sa 304 pumpa od nehrđajućeg čelika protiv hrđe kuhinje

Rating 
KM 0.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Premium sapun Sredner : izrađen od premium stakla bez olova, prirodnog i sigurnog za popunjavanje s različitim tečnostima za svakodnevnu upotrebu na sobnoj temperaturi Otporna na otisak prsta, čvrsta pumpa izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika od 304 za dugu trajnu svjetlost, ne lako se korodira ili zahrđali, lijep oblik i jednostavan za upotrebu. Prekrasan i sofisticirani dizajn : dijamantna staklena površina, zapanjujuća i neklizaja. Može se postaviti na bilo koji kontratop, kupatilo, kuhinju ili ured. Koristite ga kao ukrasni komad da biste odrazili i vaš jedinstveni ukus. I napravljen od zadebljanog dna boca i neklizajući dizajn, postavljen čvrsto i nije lako padati, otporan na habanje i izdržljiviji. Pogodno za bilo koji sapun : Naš raspršivač sapuna može se koristiti za tekuće sapune, deterdžente, losione, esencijalne ulje, šampone, pranje tijela, ručne sapune, masažna ulja. Možete ga koristiti kao dozator kuhinje ili napuniti losionu kao moderno i praktično ukrašavanje kupaonice. Sjajna vrijednost za pohranu vrijednosti : Imamo ovaj proizvod za bilo koji proizvod losiona, ali zapamtite da ga ne ispunite tečnostima koje su previše vruće da biste izbjegli razbijanje čaše. Svaka raspršivačka pumpa može držati 330 ml tečnog sapuna. Ponovna i puštanja, ekološki prihvatljiva i zelena, štede novac. Ovo takođe čini sjajan poklon za porodicu i prijatelje. Predprodaja i usluga prodaje : Ako imate bilo kakvih pitanja prije nego što ga kupite, možete doći i kontaktirati nas i mi ćemo vam pomoći da to riješite. Ako imate bilo kakvih pitanja nakon što kupovina također može kontaktirati nas, pomoći ćemo vam da riješite prvi put. Premium sapun Sredner : izrađen od premium stakla bez olova, prirodnog i sigurnog za popunjavanje s različitim tečnostima za svakodnevnu upotrebu na sobnoj temperaturi. Otporna na otisak prsta, čvrsta pumpa izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika od 304 za dugu trajnu svjetlost, ne lako se korodira ili zahrđali, lijep oblik i jednostavan za upotrebu.

O proizvodu

330 ml:
Material:
made of glass
Features:
exquisite shape press design
Color:
blue, pink, yellow, green, grey, purple
Size:
3.0 x 6.9 in
Size is measured by hand, there is a slight error, please prevail in kind, thank you!:
Elegant and classy glass surface design clear glass soap dispenser:
Add sparkle to your bathroom, kitchen, desk or anywhere else. Convenient and sturdy, the weight of the glass makes these products strong and easy to pump. Glass is healthy and long-lasting for home and business use. Stainless steel is corrosion resistant and cleaner than plastic.:
Key Features:
Beautiful and elegant diamond design, made of high quality glass, naturally safe.:
Durable dispenser pump, fingerprint resistant, quality material construction.:
Made of high quality 304 stainless steel, it can keep long-lasting luster and prevent corrosion or rust.:
Thickened bottom with anti-slip design, placed firmly and not easy to tip over, wear-resistant and more durable.:
Suitable for hand soap, dishwashing liquid, shampoo, body cleanser or lotion, etc. :

Izbor kupca