• Newbie
Crody Grab barovi za kupaonicu, neklizajući rukohvati, mekani povratni luk površine sigurnosne grabske trake, nosače od legure aluminijske legure, stalak za ručnik, izgleda dobro i vrlo siguran pomoćni rukohvat / metvica greda

Crody Grab barovi za kupaonicu, neklizajući rukohvati, mekani povratni luk površine sigurnosne

Rating 
KM 32.55

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Materijal : Engineeplastična cijev + cijev od legure od aluminija visoke čvrstoće, čvrst prianjanje, praktičnost, ukras, višenamjenski neklizajući Ergonomski dizajn : Jedinstveni valovita zakrivljena površinska dizajna, kompozitni odbojni materijal paket, čvrst prianjanje, sef i neklizajući, topao i udoban, vodootporan i protiv starenja. Jednostavan za instaliranje : na zidovima kupaonice, posebno za trudnicu, starije osobe, invalidnost, nakon operacije ili pogođenih osoba za mobilnost, sprječavaju ih da klizne ili padaju. Toalet Asistent : Ovaj šipci za granicu toaleta idealan je za starije, onesposobljene i one koji su u kupaonici, u kupaonici. Višenamjenska : Koristite sigurnosne šipke u kupaonici, kuhinji, uz stepenište, ili u praonici za dodatnu prevenciju pada, posebno za hendikep, starije, trudne žene i djecu. Ne samo da se koristi kao tuš kadu, ali može držati i odjeću, ručnik i itd. Bezbednosni šank, kafu stariju i sretnu cijelu obitelj, male detaljne promjene može poboljšati faktor sigurnosti našeg životnog ograničenja : materijal : Aluminijska legura visoke čvrstoće + monzor Plastični tubecolor : siva, zelena trava, metvica zelena, ljubičasta : 16cmbeaweight : 16-44 mm val arcskope primjene : starije osobe, pogodne za grupe i ne mogu se u potpunosti grabirati uvrštava : 1x kupka Grabite barnote : Zbog ručnog mjerenja, molimo dozvolite malu količinu grešaka na postavke monitora i definicije piksela monitora, stvarna boja proizvoda mogu biti malo različitih proizvoda koji su potrebni i da osiguraju da su proizvodi glatki I čisto, preporučuje se redovno čistiti ih mnogo dobrih proizvoda u našoj trgovini, dobrodošli ste da uđete u trgovinu da biste izmeslili bilo kakva pitanja, kontaktirajte nas.

O proizvodu

Material:
High-Strength Aluminum Alloy Tube + Engineeplastic Tube
Color:
Gray , Grass Green , Mint Green , Purple
Size:
40Cm
Beaweight:
160Kg
Features:
36-44Mm Wave Arc
Scope of Application:
the Elderly, Suitable for Groups with Stiff Fingers and Unable to Fully Grasp
Package Included:
1X Bath Grab Bar:
Notes:
Due to Manual Measurement, Please Allow a Small Amount of Error:
Due to the Settings of the Monitor and the Definition of Monitor Pixels, the Actual Color of the Product May Be Slightly Different:
Good Products Also Need Your, to Ensure That the Products Are Smooth and Clean, It is Recommended to Clean Them Regularly.:
There Are Many Good Products in Our Store, You Are Welcome to Enter the Store to Choose:
If You Have Any Questions, Please Contact Us :

Izbor kupca