• Newbie
Uhjoe mrežica tuš kadom prijenosni tuš top torba Brzo suho viseći tuš organizator sa 8 džepova za pohranu za koledž spavaću kupaonicu, teretanu

Uhjoe mrežica tuš kadom prijenosni tuš top torba Brzo suho viseći tuš organizator sa 8 džepova

Rating 
KM 1.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

[Prijenosni i jednostavan za pohranu] Sklopivi dizajn čini da se tuš kabina jednostavna za nošenje, a može se saviti za jednostavno skladištenje kada se ne koristi Opremljen je s dvije ojačane ručke kako bi se prikladni za objesiti torbu za tuširanje na klin ili kuke. [Brzo suši dizajn] Mesh Caddy sa tušem izrađen je od čvrstog i lagan mrežica, koji omogućava da voda lako iscrpi iz torbe za tuširanje i smanjite osebujni miris. [Nakon prodaje] Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo kontaktirajte sa nama, naš servisni tim će vam pružiti profesionalnu i zadovoljavajuću uslugu. [Veliki kapacitet sa 8 bočnih džepova] Naš prijenosni tuš kabina ima 8 bočnih džepova i veliki prostor za pohranu u središtu, pružajući vam dovoljno prostora da držite svoj šampon, regenerator, sapun, četkicu za zube, češalj i držite ih brodskim i urednim. [Široka primjena] Ovaj svestrani mrežasti tuš kazmi je savršen za upotrebu u koledžom, kupatilama, teretanama, putovanjima, kampovima, plažama i još mnogo toga. Lista dijelova : 1 x Skladišna vrećica : Naziv proizvoda : mrežasta tuš kadimalizacija : Twill Mreža + najlonska edgingcolor : Blackproduct veličine : 24 x 19 x 17cm, veličina ručke : 19 CMNOTE : 1. mogu biti neznatne razlike između slike i stvarne boje roba. Potrudit ćemo se da vam pokažemo tačnu boju. Dopustite laganu razliku dimenzije zbog ručnog mjerenja.

O proizvodu

Product Name:
Mesh Shower Caddy
Material:
Twill Mesh + Nylon Edging
Color:
Black
Product Size:
24 x 19 x 17cm, handle size:19cm
Notes:
1.There may be slight differences between the picture and the actual color of the commodity. We will try our best to show you the exact color.:
2.Please allow slight dimension difference due to manual measurement. :

Izbor kupca