• Newbie
Columbia Muška puder Lite hibridna jakna

Columbia Muška puder Lite hibridna jakna

Rating 
KM 0.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

100% poliester Zatvaranje zatvarača. Mašinsko Pranje. OMNI-HEAT : naši patentirani toplotno reflektujući odevni predmeti su vrhunski sistem upravljanja toplotom tela za performanse na otvorenom. Unutrašnja obloga se sastoji od našeg uzorka metalnih tačaka dizajniranog da zadrži toplotu, dok prozračna tkanina odvodi vlagu. Udobna zimska jakna : Powder Lite hibridna zimska jakna sa kapuljačom napravljena je od vodootporne tkanine, izolovana i koristi prednosti naše termičke reflektujuće podstave. Dizajniran da vam bude toplo i udobno kada vrijeme postane hladno. Napredna tehnologija : ovaj sloj sadrži vodootpornu tkaninu, kako biste bili suvi i zaštićeni, kao i našu jedinstvenu izolovanu prozračnu, a opet toplotnu oblogu za hvatanje kako biste bili izuzetno topli i tostirani. Praktične karakteristike : ova jakna uključuje kapuljaču podesivu za vuču, dva džepa za ruke sa patentnim zatvaračem za sigurnost malih predmeta i rub podesiv za vuču kako bi se prehladila. Topla izolacija : naša prepoznatljiva thermarator 100% poliesterska izolacija održava vas izuzetno toplim tokom hladnih dana. Dostupno u proširenoj veličini. Naša powder Lite jakna za hladno vrijeme kombinuje klasično krojenje sa tehnologijom kako bi muškarcima bila topla i suva. Izrađen od vodootporne ljuske, obložene Omni-HEAT™ reflektirajućim sistemom, i upakovan sa našom thermarator™ izolacijom, ovaj kaput će vas ugrijati i udobno kada vrijeme postane vjetrovito i hladno. spreman da vam pomogne da zimujete olujom. 

 U kompletu sa kapuljačom i ugrađenim mekanim štitnikom za bradu, džepovima za ruke sa patentnim zatvaračem kako bi predmeti bili sigurni, dok rub podesiv za vuču drži hladnoću zaključanom, što savršeno odgovara za aktivnu upotrebu. 

Ova zimska jakna dostupna je u mnogim prilagođenim bojama i veličinama. Dostupno u proširenoj veličini. Da biste bili sigurni da je veličina koju odaberete tačna, upotrijebite našu tabelu veličine i sljedeće upute za mjerenje : za rukave počnite od središnjeg zatiljka i izmjerite preko ramena i dolje do rukava.

O proizvodu

Izbor kupca