• Newbie
MHDGG 6 paket velike metalne kopče za kosu za žene, Neslip velike kopče za kosu za žene velike kopče za kandže za tanku debelu kovrdžavu kosu, Stezaljke za kosu sa jakim držačima za kosu

MHDGG 6 paket velike metalne kopče za kosu za žene, Neslip velike kopče za kosu za žene velike

Rating 
KM 1.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

16 stilovi : svaka od naših metalnih kopči za kosu sadrži elegantne geometrijske inovacije koje su jednostavne, ali zabavne za gledanje. A svi materijali su napravljeni od visokokvalitetnih legura, svaka je izdržljiva, neklizajuća, ne blijedi i čvršće drži našu kosu.Praktično i čvrsto : ove velike kopče za kandže za kosu su lagane, jednostavne koje se lako podudaraju sa bilo kojom odjećom. Ove velike jake kopče za kandže odlične su za dugu kosu, gustu kosu, ravnu kosu, kovrčavu ili valovitu kosu, srednje gustu kosu i izuzetno gustu dugu kosu.Svidjet će ti se. Primjenjive prilike : elegantne i moderne velike metalne kopče za kosu nisu pogodne samo za našu sportsku jogu, već su i vrlo pogodne za naše svakodnevno pranje lica, ljepotu, šminkanje, zabave, ceremonije, rođendanske zabave i druge prilike, kada nosite metalne kopče za kosu na zabave, definitivno ćete postati fokus, učiniti da izgledate tako elegantno i jedinstveno.Situacija : tokom vežbanja, kao što su joga, kancelarija, zabava, kućni život, kupanje, šminkanje itd. Ovaj proizvod će vam pomoći da počešljate kosu. Učinite da izgledate elegantno i jedinstveno.Savršeni pokloni : elegantne i elegantne metalne kopče za kosu savršen su poklon za rođendane, Dan zaljubljenih, Majčin dan, Božić ili druge praznike. Donosi Sanjiv osećaj ženama i devojkama. Specifikacija : količina : 6 komada materijal izrađen od kvalitetnog metala ,kopča za kosu može pomoći u fiksiranju vaše kose, što je također koristan dodatak za kosu. Široka primjena delikatan i lijep set kopči za kosu je divan poklon za vašu porodicu, prijatelje i svakoga koga ste voljeli. Idealno za pogodno za djevojčice i žene za nošenje u različitim prilikama, kao što su zabave, svadbene ceremonije, zabave za dolazak kući, koncerti i tako dalje, možete birati različite trake za kosu prema vašoj odjeći. Primjenjivi stilovi za kosu repovi, gornji čvorovi, pletenice, punđe, updo i još mnogo toga.Duga kosa, kratka kosa, ravna kosa, kovrčava ili valovita kosa, tanka kosa, srednje gusta kosa, gusta kosa i izuzetno gusta duga kosa.

O proizvodu

Quantity:
6pieces
Material:
Made of quality metal ,the hair clip can help with fixing your hair, which is a helpful hair accessory as well.:
Wide Application:
Delicate and beautiful hair clip set is a wonderful gift for your family, friends and anyone you loved.:
Ideal For:
Suitable for girls and women to wear in different occasions, such as parties, wedding ceremony, home coming parties, concerts and so on, you can choose different hairbands according to your outfits.:
Applicable Hair Styles:
Ponytails, top knots, braids, buns, updo and more.Long hair, short hair, straight hair, curly or wavy hair, thin hair, medium-thick hair, thick hair, and extra thick long hair.:
Package Includes:
6 x Metal Hair Claw Clips :

Izbor kupca