• Newbie
HEXL 1PCS KOMANAČKI KOMAN BOOSTERSKI PROFESIONAL Frizerski češalj KOMANAG MASAGE češalj za lepotura za pravljenje kose žene i muškarci salon

HEXL 1PCS KOMANAČKI KOMAN BOOSTERSKI PROFESIONAL Frizerski češalj KOMANAG MASAGE češalj za lepotura za pravljenje

Rating 
KM 1.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

【Masaža glave】 Češlja na okruglim glavama su izdržljivi i meki na dodir Pri čemu se kose može potaknuti živce glave. Pomaže promociji cirkulacije krvi u glavi. 【Jednostavan za upotrebu i čišćenje】 Ručica četkice je izrađena i od visokokvalitetnog drveta, poliranog i firme. Lagana težina, ergonomski dizajn savršeno se uklapa u vašu ruku i lako se drži. Koristite sredstvo za čišćenje ili pinceta za kosu čine jednostavnim i brzom da bi se kosini čisti. 【Sminjući vlasište】 Dizajn unosa i rupa za unos drži ravnotežu tlaka unutar i izvan zračnog jastuka i umiruje vlasište. Nema tangling kose, bez oštećenja vlasišta, udobna masaža. 【Izvrsno za sve vrste kose】 bez obzira na kosu kovrčava, ravna, mokra, suha, fina, tanka ili gusta može iskoristiti naše najlonske čekinje, poticanje prirodnih ulja za kosu za zdravu kosu, ova četkica za kosu pruža maksimalnu udobnost za vašu kosu. 【Najbolji poklon】 Ovaj šišanje sa mekim najlonskim čekinjama sa žicama i dizajnom zračnog jastuka može pomoći masiranju vašim vlasima nježno i efikasno, što smanjuje lomljenje tokom energičnih sjednica za četkanje kose. Ova kosa izbjegava zapetljane, snags i smanjuje lomljenje. U stanju je da napravi više glatkih i sjaja i držite kosu zdravu. Vrsta predmeta : kombiniraj : plastiksizirajte : približno 1 x Barber Shop Package lista : 1 x Combonotes : 1.Since Veličina iznad mjeri se rukom , Veličina stvarnog predmeta koji ste dobili mogla bi biti malo drugačija od veličine iznad.Plajmo da se zbog rasvjetnih efekata, monitorske postavke svjetline / kontrast, mogle biti neke male razlike u tonu slika i stvarni predmet.

O proizvodu

Item Type:
Comb
Material:
plastic
Size:
Approx.24*7.6CM
Uses:
Household, barber shop
Package List:
1 x Comb:
Notes:
1.Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slightly different from the size above.:
2.Please be reminded that due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings etc, there could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item. :

Izbor kupca