• Newbie
Spavajte povez za vrijeme za negu za uklanjanje očiju za upotrebu za vrijeme za vrijeme spavanja za vrijeme spavanja za vrijeme

Spavajte povez za vrijeme za negu za uklanjanje očiju za upotrebu za vrijeme za vrijeme spavanja

Rating 
KM 2.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Dizajljiva linija može se dodati esencijalnim uljem suhim cvijećem ili aromaterapijom, laganim mirisom kada vrući komprimira kako bi olakšali oči, opustite raspoloženje Prirodna mineralna perla, preklopljiva krpom, jednostavna za čišćenje, super mekano i bez blijede, podesiva elastična pojasa za sve vrste oblika lica. Prirodna mineralna perlica za oči za oči, može se oprati i ponovo koristiti, mikrovalna pećnica za grijanje vrućeg komprimira. Može se koristiti za hladan komprimira i vrućeg kompresa za ublažavanje umora za oči i učinit će vam da se vaše oči osjeća ugodno noću. Prirodni materijali, bez mirisa i nerastvorljivi, ove perle imaju mogućnost sakupljanja vlage iz zraka. Dizajljiva linija može se dodati esencijalnim uljem suhim cvijećem ili aromaterapijom, laganim mirisom kada vrući komprimira kako bi olakšali oči, opustite raspoloženje. Prirodna mineralna perla, preklopljiva krpom, jednostavna za čišćenje, super mekano i bez blijede, podesiva elastična pojasa za sve vrste oblika lica. Prirodna mineralna perlica za oči za oči, može se oprati i ponovo koristiti, mikrovalna pećnica za grijanje vrućeg komprimira. Može se koristiti za hladan komprimira i vrućeg kompresa za ublažavanje umora za oči i učinit će vam da se vaše oči osjeća ugodno noću. Prirodni materijali, bez mirisa i nerastvorljivi, ove perle imaju mogućnost sakupljanja vlage iz zraka. Prirodna mineralna zrno zupčanika za oči, može se oprati i ponovo koristiti, mikrovalna pećnica za grijanje za vrući kompriming. Može se koristiti za hladan komprimira i vrućeg kompresa da biste ublažili očni umor i učinite da se vaše oko osjeća ugodno noću. Prirodna mineralna perla, preklopljiva krpom, jednostavna za čišćenje, super mekano i bez blijede, podesiva elastična pojasa za sve vrste oblika lica. Dizajljiva linija može se dodati sa suvim cvijećem ili aromaterapijom esencijalnim uljem, laganim mirisom kada vrući komprimira kako bi olakšali oči, opustite raspoloženje. Prirodni materijali, bez mirisa i nerastvorljivi, ove perle imaju mogućnost sakupljanja vlage iz zraka.

O proizvodu

Item Type:
Sleep Blindfold
Material:
Mineral beads
Color:
Blue
Efficacy:
Relieve eye fatigue, improve sleep quality, improve eye edema
Hot Compress Method:
Heat the product in the microwave for 20 seconds and check the temperature is right before using. If more heat is needed, heat the product for another 5 seconds until it reaches the temperature required for safe and comfortable use.:
Package List:
1 x Sleep Blindfold:
1 x Filling Material :

Izbor kupca