• Newbie
Omoons pokretne kolica uklonjive torbe sa korpom za veš korpa za veš sa točkovima pomoćna kolica za sortiranje veša za teške uslove rada sa odvojivom torbom, Hotel Essentials / Brown

Omoons pokretne kolica uklonjive torbe sa korpom za veš korpa za veš sa točkovima pomoćna kolica

Rating 
KM 0.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

[Sklopivi dizajn] vam omogućava da jednostavno preklopite korpu ravno za skladište za uštedu prostora kada se ne koristi ili kada je potrebno za Transport [Iz jedne sobe u drugu] ako ne želite da pojedinačno nosite torbe pune gomile odeće, jednostavno možete lako da Kotrljate kolica za veš do vešeraja; 4 okretna uređaja osiguravaju nesmetano kretanje tako da će dan pranja od sada biti povjetarac. [Jak i izdržljiv] okvir od nerđajućeg čelika, deblja tkanina, otporan na rđu,ng nosivost, jednostavan izgled. [Veličina] Kao što je prikazano, 91 * 56 * 92 Cm (35.8*22*36 inča); Težina 10kg. [Komercijalna posteljina] podržava teret od 100 kg/220 Lb, okvir od nerđajućeg čelika i Oksforda, otporan na rđu i koroziju. Karakteristike : izdržljiv : materijali, otpornost na pritisak, Dobra žilavost, Bea150 Kg Ng stabilnost : četiri valjka, lako se Pomičeuniverzalni valjak dizajn : rotirajući za 360°univerzalni točak je napravljen od izdržljivih materijala i može se rotirati za 360° kako bi se olakšalo hodanje.Jednostavno sastavljanje : uključujući jasne upute i instalacijski hardver.Opis : ova kolica su lijep i koristan dodatak za kuću. Njegov jednostavan i multifunkcionalan dizajn odgovara svakom mogućem mestu gde želite da ga koristite, i pruža odlično rešenje za organizaciju vaše kuhinje, kupatila, dnevnog boravka i Kancelarije, očisti nered i čini vašu kuću urednom i udobnom Specifikacija : naziv : korpa za veš Boja : plava, smeđa, bež, crna Veličina : 91*56*92cmmaterijal : cijev od nerđajućeg čelika + Vol+ novi točak za Habanjeprimijenjeno : vešeraj, škola, spavaća soba, kupatilo, ormar, balkon, dnevni boravak, porodica, stan, Kolegakako sastaviti : uključujući jasna uputstva i instalacioni hardver.Sadržaj paketa : 1 * korpa za pranje veša : Dekorativni predmeti prikazani na fotografijama proizvoda nisu uključeni.Veličina proizvoda je čisto ručno merenje i postoji greška 12 Cm.It to je normalna pojava.Imajte na umu da se zbog razlike u svjetlu i ekranu boja predmeta može malo razlikovati od slika.

O proizvodu

Name:
Laundry Cart
Color:
Blue, Brown, Beige, Black
Size :
91*56*92Cm
Material:
Stainless Steel Tube + Ox+ New Wear Wheel
Applied :
Laundry Room, School, Bedroom, Bathroom, Closet, Balcony, Living Room, Family,Apartment,College
Easy to Assemble:
Including Clear Instructions and Installation Hardware.
Package Content:
1*Laundry Cart:
Notice:
Decorative Items Shown in Product Photos Are Not Included.:
the Product Size is Purely Manual Measurement and There is an Error of 12Cm.It is a Normal Phenomenon.:
Please Be Reminded That Due to the Light and Screen Difference, the Item's Color May Be Slightly Different from the Pictures. :

Izbor kupca