• Newbie
Omabeta torba za veš sa patentnim zatvaračem Mašina za pranje veša mrežasta odeća čarape grudnjak donje torbe veš mašina uređaji za kućnu upotrebu

Omabeta torba za veš sa patentnim zatvaračem Mašina za pranje veša mrežasta odeća čarape grudnjak

Rating 
KM 0.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

【Visokokvalitetni poliester】ova torba za veš izrađena je od 100% visokokvalitetnog poliesterskog materijala Stoga ovaj visokokvalitetni materijal čini ovu torbu za veš veoma jakom i prozračnom, pogodnom za svakodnevnu upotrebu i dug radni vek. 【Glavna funkcija】Mašina za pranje veša odvaja odeću, više nije neuredna, a odeća se nikada neće deformisati. Vjerujem da vam ova torba za veš može donijeti mnogo pogodnosti i pomoći u svakodnevnom životu. Molimo budite sigurni da koristite. 【Zatvaranje zatvaračem】otvaranje i zatvaranje patent zatvarača izbjegava otvaranje torbe za veš tokom pranja, efikasno štiti odjeću, ne samo pranje/sušenje odjeće, već je i organizator vašeg svakodnevnog ili putnog donjeg rublja. 【Providna mreža】providna mreža omogućava vam da lako pronađete svoje stvari i izbjegnete gubitak odjeće. Ne morate previše da brinete o gubitku odeće kada koristite ovu kesu za veš. Molimo budite sigurni da koristite. 【Postprodajna usluga】iako su naši proizvodi dobrog kvaliteta, mi ćemo vam i dalje pružiti najbolju postprodajnu uslugu. Ako imate bilo kakvih problema nakon kupovine, mi ćemo vam dati najzadovoljavajuće rješenje, tako da možete kupiti sa povjerenjem. Opis : Ova izdržljiva i prozračna torba za pranje drži vaše skupe odjevne predmete i delikatan veš odvojenim i sigurnim, a da pritom zadrže oblik tokom pranja. A može se koristiti i za putovanje kao torba za organizatore za održavanje vaše odjeće urednom i čistom. Karakteristike : napravljen 100% poliester, izdržljiv i prozračan, dobar za svakodnevnu upotrebu i traje dugo. Odvojite odeću u mašini za pranje veša, nema više nereda, vaša odeća nikada neće biti van forme. Zatvaranje zatvaračem izbegava da se torba za veš otvori tokom pranja, efikasno štiti vašu odeću. Pogledajte kroz mrežu olakšava vam da pronađete svoje stvari i spriječite ih da se izgube. Ne samo za pranje/sušenje odjeće, već može biti i vaš dnevni ili putni organizatori za donje rublje itd. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novo Materijal : poliesterska mreža Tip : #1(gruba mreža), #2 (Fina mreža) (opciono) Veličina proizvoda : cca.

O proizvodu

Condition:
100% Brand New
Material:
Polyester
Mesh Type:
#1(Coarse Mesh), #2(Fine Mesh) (optional)
Product Size:
 
  Approx. 30 * 40cm / 11.8 * 15.7 :
  Approx. 40 * 50cm / 15.7 * 19.7 :
  Approx. 50 * 60cm / 19.7 * 23.6 :
Package Weight:
Approx. 15g~32g
Package Included:
1 * Washing Bag:
Note:
1. This product only applies to clothes that can be washed by household washing machines.:
2. Please wash clothes according to the instructions.:
3. Can not be used for clothes that need hand washing or dry cleaning.:
4. To avoid the laundry bag be damaged, excessive washing is not allowed and don't put clothes with sharp metal parts into the bag.:

Izbor kupca