• Newbie
Maryaz Movable Trolleys korpa za veš sa uklonjivim torbama kolica za rolanje korpa za veš na točkovima ukupnog kapaciteta 90L,jednostavan za montažu,hotelske potrepštine,sklopive, podesive

Maryaz Movable Trolleys korpa za veš sa uklonjivim torbama kolica za rolanje korpa za veš

Rating 
KM 1.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Višenamjenska kolica : lako za čuvanje zaprljanog veša, posteljine, zaprljanih čaršava, umrljanih ćebadi, peškira, smeća i još mnogo toga Savršeno za hotelsku sobu, motele, domove i još mnogo toga. Jednostavna montaža : jednostavan dizajn sa zavrtnjima dolazi zajedno za nekoliko minuta. Uklonjivi sklopivi dizajn : torbe se mogu odvojiti i oprati. Mobilni Prijenosni Dizajn : Gumeni Tihi Kočioni Točak.Korpa za veš bez napora klizi s jedne lokacije na drugu. Vodootporan materijal : Oxcloth Cover nosač od nerđajućeg čelika, otporan na prašinu i izdržljiv,ng opterećenja, a može se koristiti na otvorenom. Karakteristike : izdržljiv : materijali, otpornost na pritisak, Dobra žilavost, Bea150 Kg Ng stabilnost : četiri valjka, lako se Pomičeuniverzalni valjak dizajn : rotirajući za 360°univerzalni točak je napravljen od izdržljivih materijala i može se rotirati za 360° kako bi se olakšalo hodanje.Jednostavno sastavljanje : uključujući jasne upute i instalacijski hardver.Opis : ova kolica su lijep i koristan dodatak za kuću. Njegov jednostavan i multifunkcionalan dizajn odgovara svakom mogućem mestu gde želite da ga koristite, i pruža odlično rešenje za organizaciju vaše kuhinje, kupatila, dnevnog boravka i Kancelarije, očisti nered i čini vašu kuću urednom i udobnom Specifikacija : naziv : korpa za veš boja : Yellowveličina : 915688cmmaterijal : čelik+Volnaprimijenjeno : vešeraj, škola, spavaća soba, kupatilo, ormar, balkon, dnevni boravak,porodica,stan, Kolegakako sastaviti : uključujući jasna uputstva i instalacioni hardver.Sadržaj paketa : 1laundry Cart Notice : Dekorativni predmeti prikazani na fotografijama proizvoda nisu uključeni.Veličina proizvoda je čisto ručno merenje i postoji greška 12 Cm.It to je normalna pojava.Imajte na umu da se zbog razlike u svjetlu i ekranu boja predmeta može malo razlikovati od slika.

O proizvodu

Name:
Laundry Cart
Color:
Yellow
Size :
915688Cm
Material:
Steel+Oxcloth
Applied :
Laundry Room, School, Bedroom, Bathroom, Closet, Balcony, Living Room, Family,Apartment,College
Easy to Assemble:
Including Clear Instructions and Installation Hardware.
Package Content:
1Laundry Cart:
Notice:
Decorative Items Shown in Product Photos Are Not Included.:
the Product Size is Purely Manual Measurement and There is an Error of 12Cm.It is a Normal Phenomenon.:
Please Be Reminded That Due to the Light and Screen Difference, the Item's Color May Be Slightly Different from the Pictures. :

Izbor kupca