• Newbie
Vješalica od vijenca za vrata, podesiv 15 - 24in metal preko nosača vijenca za božić za Božić, viseće odjeću, vreće, šalovi i božićni vijenac za vješalice, podešavanje

Vješalica od vijenca za vrata, podesiv 15 - 24in metal preko nosača vijenca za božić za Božić, viseće odjeću,

Rating 
KM 7.74

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

¡Ultultipurpose Upotreba Večeva za venke za prednje vrata može se koristiti ne samo za odmor i božićne ukrase, već i savršeno za vaš dom kako bi se organiziralo odjeću, kapute, kapute, torbe ili druge dnevne potrepštine Ne samo da dodaju prazničnu atmosferu, već se može koristiti i sa vašim ukrasom doma tokom cijele godine. ¡¾iron materijal¡¿Prostajene venske venčani venčanik izrađen je od trajnog željeznog materijala. Izdržljiv je i ima glatku površinu za zaštitu vrata od ogrebotina. što neće ogrebati ruke, a vrata.Christmas vijenac vješalica nije lako hrđati, izdržljive i lijepe. ¡¾Not lako deformisane na vina za vrata na vratima može držati težak pad venac i nije lako deformiran i uštedjeti će puno prostora. Kad vaši gosti stignu na vaša vrata, stavite venac dobrodošlog znakova na ulazna vrata, a gosti će biti vrlo sretni. Bila je samo prava debljina, savršeno se uklapa u vrata. Viseća venčana vešalica dobro izrađena i jaka, a ovaj vješalica je čuvao siguran i na mjestu, čak i kroz mi smo imali neke vrlo jake vjetrove. ¡Saaesy Instalacija¡¿ Podizanje Garland može se podesiti u dužini od 38cm do 60,96cm, pogodno za vrata manja od 1,8na (oko 4,8 cm) debelih vijaka, bez bušenja, bez alata, može se lako instalirati na vrata , Lako zatvoriti vrata. Meka jastuk kuke štiti vrata ili metalni finiš iz ogrebotina. To je sjajno za sve koji iznajmljuju dom. ¡¾Hanging Garland¡¿thers HOLDER MREAM dizajniran je za objesiti božićni vijenac, jesenji vijenac, znakovi dobrodošlice, vrlo pogodan za Božić, Halloween, Uskrs, Darngiving, ukrašavanje porodičnih zabava, a mogu se koristiti i za ukrašavanje drugih predmeta. Može se koristiti u zatvore, na otvorenom i spavaćim sobama, pogodno za prikazivanje božićnih vijenaca, vijenca i odmorskih uređenja. Stanje : 100% Brand Newitem Tip : Božićni kraljevski željezo : Metalni linijski tip : Vrsta uvlačenja, crne boje ( Neobavezno) nosivost : do 20 kilograma (približno 9,1 kg), veliki venci mogu se fiksirati.6 Ozadjustana dužina : cca.96cm / 15-24 Indoor Debljina : Pogodno za vrata manja od 1,8 IN debljine debljine : cca.

O proizvodu

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Christmas Garland Hook
Material:
Metal Wrought Iron, Soft Liner
Type:
Retractable Type Black, Retractable Type White (Optional)
Load-Bearing Capacity:
Up to 20 pounds (approximately 9.1 kg), large wreaths can be fixed.
Weight:
Approx. 244g / 8.6oz
Adjustable Length:
Approx. 38-60.96cm / 15-24in
Door Thickness:
Suitable for doors less than 1.8in thick.
Hook thickness:
Approx. 0.1cm / 0.04in
Package List:
1 x Christmas Garland Hook
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.3.To use this door hook, you must have a flat door.

Izbor kupca