• Newbie
WSZJJ ananas u obliku piggy banke nordijski stil keramički novčići za uštedu novca za pohranu kutija za skladištenje za kućnu površinu dekora

WSZJJ ananas u obliku piggy banke nordijski stil keramički novčići za uštedu novca za pohranu kutija za skladištenje

Rating 
KM 28.30

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Značajke : Šarmantan ananas oblikovan, stilski. Posebno jaka ambalaža za izbjegavanje loma. Dodajte malo ličnosti u svoj dom s jednim od ovih jedinstvenih likova. Bogat visokog sjaja i sjajnih metala, može se koristiti kao piggy bank i kao ukras doma. Šarmantan ananas oblikovan, stilski. Posebno jaka ambalaža za izbjegavanje loma. Dodajte malo ličnosti u svoj dom s jednim od ovih jedinstvenih likova. Bogat visokog sjaja i sjajnih metala, može se koristiti kao piggy bank i kao ukras doma. Značajke : šarmantan ananas u obliku ananasa, elegantno jaka ambalaža za izbjegavanje loma na malo ličnosti u vaš dom s jednim od ovih jedinstvenih znakova. U skladu s visokim sjajem i sjajnim metalnim finišom, može se koristiti kao svinjarska banka i kao a Kućni ukras.specifikacija : materijal : keramik Color : (a) zlato, (b) bijeli : 13,5x8,5cm / 5,31x3. Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama. Molimo vas da dopustite 1-3cm mjerno odstupanje zbog ručnog mjerenja. Molimo dopustite malo mjernih odstupanja zbog ručnog mjerenja.

O proizvodu

Material:
Ceramic
Color:
(A)Gold, (B)White
Size:
13.5x8.5cm/5.31x3.35in
Notes:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
2.Please allow a little measuring deviation due to manual measurement. :

Izbor kupca