• Newbie
DelAvion Naglavni krevetići, veliki mekani naslon zaslona zaslona zaslon zadjev za prozore Potporni jastuk za povratak Jastuk za povratak za krevet Kauč, 7 boja, prilagodljivo

DelAvion Naglavni krevetići, veliki mekani naslon zaslona zaslona zaslon zadjev za prozore Potporni jastuk

Rating 
KM 3.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

PU Materijal : Poklopac kreveta ispunjen je spužvom s visokom gustoćom, a poklopac šala izrađen je od visokokvalitetne PU tkanine, što ne samo da utjehu ne samo donosi u vaš dom, već i moda Ergonomski dizajn : Podrška sa četiri tačke, sastoji se na krivulju ljudskog tijela kako bi se osigurala udobnost i zdravlje za opuštajuće vrijeme za vas i vašu djecu. Radi dobro kao lumbalna podrška za materinstvo. Vaš krevet, pod ili kauč. Čitanje instalacije jastuka : A : Pogodan je za krevet sa uzglavljenom bojom. Prostirka se može postaviti direktno na uzglavlje. Može se koristiti. B : Pogodan je za krevet bez odjeljka za glavu. Bočni džepovi : Na obje strane jastuka postoje vrećice za pohranu, koje mogu držati male predmete kao što su mobilni telefoni i daljinski upravljači, koji su zgodni i praktični, a izgled je intimniji. Višenamjenska : nožni jastuk, vrlo pogodan za porodičnu upotrebu, koristi se za krevete i sofe, također se može koristiti za bolnice, hotele, kauča na razvlačenje, sjedala za prozore, sofe. PU Materijal : Poklopac kreveta ispunjen je spužvom s visokom gustoćom, a poklopac šala izrađen je od visokokvalitetne PU tkanine, što ne samo da utjehu ne samo donosi u vaš dom, već i moda. Ergonomski dizajn : Podrška sa četiri tačke, sastoji se na krivulju ljudskog tijela kako bi se osigurala udobnost i zdravlje za opuštajuće vrijeme za vas i vašu djecu. Radi dobro kao lumbalna podrška za materinstvo. Vaš krevet, pod ili kauč. Čitanje instalacije jastuka : A : Pogodan je za krevet sa uzglavljenom bojom. Prostirka se može postaviti direktno na uzglavlje. Može se koristiti. B : Pogodan je za krevet bez odjeljka za glavu. Bočni džepovi : Na obje strane jastuka postoje vrećice za pohranu, koje mogu držati male predmete kao što su mobilni telefoni i daljinski upravljači, koji su zgodni i praktični, a izgled je intimniji. Višenamjenska : nožni jastuk, vrlo pogodan za porodičnu upotrebu, koristi se za krevete i sofe, također se može koristiti za bolnice, hotele, kauča na razvlačenje, sjedala za prozore, sofe.

O proizvodu

Fabric:
PU leather
Filling:
high quality sponge
Color:
Khaki , Purple , Red , Dark brown , Dark red , Green , Rose red
Size:
90x60x10cm, 120x60x10cm, 150x60x10cm, 180x60x10cm, 200x60x10cm, can be customized
Package list:
1xHeadboard Bedside Cushion:
TIPS:
1. The other products in the picture are all exhibits, we only sell cushions, and the others are only photo props, please understand:
2. Due to the folding and compression of the product packaging, after receiving the product, place the product flat for 5-8 hours to restore the elasticity of the product:
3. Manual measurement, there will be an error of 1-2cm according to the actual size, the manufacturer will ship directly, and the size can be customized:
4. Due to problems with light, display, etc., the color difference of the product is normal. :

Izbor kupca