• Newbie
Xiezi prijenosni odmor Mobilephone Podrška za jastuk za jastuk Početna Držač tableta Sklopivi spužva sa jastukom za automatsko stanje

Xiezi prijenosni odmor Mobilephone Podrška za jastuk za jastuk Početna Držač tableta Sklopivi spužva sa jastukom

Rating 
KM 49.85

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Prijenosni lagani jastuk za tablete i telefone Svestran, koristite prednju kantu kao stol na krilu i stražnjim kao mirni jastuk. Sklopivi jastuk koji pruža fleksibilnu i funkcionalnu podršku za vaš tablet. Udoban, komforan krevet, stolica za ruke, prostirki, koljeno ili bilo gdje drugo. Takođe možete staviti ravni jastuk u automobil u udobnu zabavu i funkcionalnost u pokretu. Prijenosni lagani jastuk za tablete i telefone. Svestran, koristite prednju kantu kao stol na krilu i stražnjim kao mirni jastuk. Sklopivi jastuk koji pruža fleksibilnu i funkcionalnu podršku za vaš tablet. Udoban, komforan krevet, stolica za ruke, prostirki, koljeno ili bilo gdje drugo. Takođe možete staviti ravni jastuk u automobil u udobnu zabavu i funkcionalnost u pokretu. Specifikacija : Materijal : baršun, spungecolor : plava, crvena, ružičasta, crna, siva, kraljevska bluepatterna : Čvrsti.5x12x14cmpacking Sadržaj : 1 Računalni sadržaj The Gore Stil hotela Concreding Ostale proizvode. Napomena : Različita svjetla i monitori mogu uzrokovati da boja stavka na slici bude malo drugačija od stvarnog predmeta. Tolerancija u stvaranju je +/- 1-3 cm.Small, lagana težina, jednostavna struktura i lako za nošenje.

O proizvodu

Material:
velvet, sponge
Color:
blue, red, pink, black, gray, royal blue
Pattern:
Solid
Size:
Approx. 24.5x12x14cm
Package Contents:
1 computer desk:
Only the above package contents, excluding other products.:
Note:
Different lights and monitors may cause the color of the item in the picture to be slightly different from the actual item.
Measurement tolerance is +/- 1-3 cm.:
Small, light weight, simple structure and easy to carry. :

Izbor kupca