• Newbie
PZJ - drvena ladica za organizatore za File, dokument, pismo, A4 papir, uredsko skladište, desktop proširivi stalak za organizatore za police za knjige za ured i Dom, C

PZJ - drvena ladica za organizatore za File, dokument, pismo, A4 papir, uredsko skladište, desktop

Rating 
KM 1.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Veliki kapacitet : veoma pogodan za skladištenje svih kancelarijskih potrepština, kao što su A4 papir, dokumenti, sveske, olovke i druge sitnice Fascikle za časopise su najbolji izbor da vaš sto bude organizovan. Možete ga koristiti gotovo bilo gdje u kancelariji, školi, kući. Zabava : prema uputstvima za montažu našeg desktop tray organizatora, ovaj stalak za datoteke je jednostavan za nošenje i sklapanje. Višeslojno skladištenje, pametna klasifikacija dokumenata, fina izrada, delikatan furnir od drveta, dvostrana Dvostruka upotreba, može se uraditi, štedeći vreme i praktičnost. Genijalan dizajn : Podesiva i slobodno uvlačiva, pregrada od 75 mm za sprečavanje pada predmeta, izdržljiva nakon abrazije, povećanja trenja, postavljanje knjiga nije lako kliziti, zauzimanje malog prostora, jednostavna montaža, jasno skladištenje, jasna klasifikacija, zbogom neuredno, zaptivanje Ivica dizajn je lijep, jednostavan za brigu i jednostavan za nošenje. Stavite ga na ra nu po ršinu i stanite uspra no. Uštedite prostor : naš desktop organizator je izdržljiv i fleksibilan i može podesiti širinu kako bi zadovoljio različite potrebe, tako da možete klasifikovati stavke prema svojim preferencijama. Ovo je najbolji separator datoteka. Odličan poklon za vaše kolege ili prijatelje. 100% Garancija zadovoljstva : ako imate bilo kakvih pitanja o fiksnim mapama na radnoj površini ili vam je potrebna druga pomoć, kontaktirajte nas i mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata. specifikacija : Naziv proizvoda : file rack Size : kao što je prikazano materijal : wood Function : storage, skladište paket uključuje : ★1*file racknota : ★zbog razlika između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Garantujemo da je stil isti kao što je prikazano na slici.★Budući da su metode ručnog mjerenja i mjerenja različite, ple.

O proizvodu

Product name:
file rack
Size:
as shown
Material:
wood
Function:
storage, storage
The package includes:
★1*File rack:
note:
★Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee that the style is the same as shown in the picture.:
★Because manual measurement and measurement methods are different, ple :

Izbor kupca