• Newbie
PZJ-holiday Decorations Lights,Božić LED Fairy Lights,baterijska svjetla,unutrašnja svjetla za dekoracije za Noć vještica,za zabavu,dom,prozor,predstave, jelke, 3m20 svjetla

PZJ-holiday Decorations Lights,Božić LED Fairy Lights,baterijska svjetla,unutrašnja svjetla za dekoracije

Rating 
KM 2.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

* LED svjetlosni niz : Ova izuzetna Božićna rasvjeta sastoji se od više LED-ova, a rasvjeta dizajnirana kombinacijom božićnog drvca i staklene boce stvara toplu i lijepu scenu za vašu prazničnu zabavu * Režim osvetljenja : toplo svetlo će vam pružiti toplu i lepu atmosferu. * Jednostavan za korištenje : na baterije, Fleksibilno možete postaviti svjetlosni niz u dnevni boravak/spavaću sobu/policu za knjige i na drugim mjestima. Ne brinite o produžnim kablovima i utikačima koji vas vežu. * Štednja energije i sigurnost : izuzetna praznična dekorativna svetlosna žica stvara izuzetno nisku toplotu. Izvor svjetlosti je mekan i ne zasljepljuje. Neće vam povrijediti oči. Jednostavan za instaliranje ili paket. Svetlosni niz je niskonaponski i ne stvara toplotu. Sigurno za svoju djecu. * Obim primjene : vrlo je pogodan za božićnu jelku, spavaću sobu, zabavu, godišnjicu, Noć vještica, Božić, novogodišnju dekoraciju, stvarajući toplu i ugodnu atmosferu za vaš dom ili zabavu. * LED svjetlosni niz : Ova izuzetna Božićna rasvjeta sastoji se od više LED-ova, a rasvjeta dizajnirana kombinacijom božićnog drvca i staklene boce stvara toplu i lijepu scenu za vašu prazničnu zabavu. * Režim osvetljenja : toplo svetlo će vam pružiti toplu i lepu atmosferu. * Jednostavan za korištenje : na baterije, Fleksibilno možete postaviti svjetlosni niz u dnevni boravak/spavaću sobu/policu za knjige i na drugim mjestima. Ne brinite o produžnim kablovima i utikačima koji vas vežu. * Štednja energije i sigurnost : izuzetna praznična dekorativna svetlosna žica stvara izuzetno nisku toplotu. Izvor svjetlosti je mekan i ne zasljepljuje. Neće vam povrijediti oči. Jednostavan za instaliranje ili paket. Svetlosni niz je niskonaponski i ne stvara toplotu. Sigurno za svoju djecu. * Obim primjene : vrlo je pogodan za božićnu jelku, spavaću sobu, zabavu, godišnjicu, Noć vještica, Božić, novogodišnju dekoraciju, stvarajući toplu i ugodnu atmosferu za vaš dom ili zabavu. Specifikacija : *Veličina : 2m10 lampa/2m20 lampa,/3m20 lampa, dužina flaše je 4.

O proizvodu

*Size:
2m10 lamp/2m20 lamp,/3m20 lamp, bottle length is 4.8cm (1.9in)/Diameter 2cm (0.8in)
*Battery:
2m10 lights-2 AA batteries /2m20 lights, 3m20 lights-3 AA batteries
*Lamp beads:
LED lamp beads
*Color:
warm white light
*Switch:
switch control
*Mode:
Always on (after the switch is turned on)
*Material; PVC wire, copper wire, PC:
*Use:
Ideal decorations for Christmas, Halloween, Valentine's Day, holidays, parties, weddings, etc. Can be installed in the Christmas tree, living room, bedroom, staircase corridor, indoor. In any situation, it can create a romantic, warm and comfortable atmosphere.
Products include:
1 *Battery powered light string :

Izbor kupca