• Newbie
Nbeads bistri elastični remen sa kopčama, 10,9 metara prozirne elastične trake na rame sa 180 kom 6 stilova podešavanje grudnjaka kaiševe za DIY ramena grudnjaka za šivanje

Nbeads bistri elastični remen sa kopčama, 10,9 metara prozirne elastične trake na rame sa 180

Rating 
KM 4.64

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Set vrijednosti - paket uključuje 180 kom, grudnjaka kopča, 6 stilova, svaki stil 30pcs I 1 rolara na ramenu, veličina je oko 10,9 gyards / 10m dugačka, 0,31 "/ 8 mm širine. Prozirne i udobne - elastične trake i plastične kopče su jednostavne prozirne boje koje mogu odgovarati mnogim odjećima. Možeš se slagati. Koristite remen za prsa i ramena da biste izbjegli sramotu izlaganja ramena. 6 Stilovi grudnjaka kopča - Postoji ukupno 6 vrsta kopča za remenje, s različitim stilovima, koje se mogu koristiti prema vašim željama i habanjem, Zbog veze i podešavanja dužine trake za ramena. TPU visokog rastezanja - prozirne trake izrađene su od premium termoplastičnog poliuretanskog materijala, mekanog i ugodnog za vašu kožu, s dobrim elastutijom, mogu se dugo služiti. Široka primjena - - Vrlo je pogodan za šivanje predmeta kao što su suknje, donje rublje, DIY ljetni grudnjaci, kupaćim kostimi, pelena, kape, obujmove itd. I 1 rolara na ramenu, veličina je oko 10,9 gyards / 10m dugačka, 0,31 "/ 8 mm širine. Prozirne i udobne - elastične trake i plastične kopče su jednostavne prozirne boje koje mogu odgovarati mnogim odjećima. Možeš se slagati. Koristite remen za prsa i ramena da biste izbjegli sramotu izlaganja ramena. 6 Stilovi grudnjaka kopča - Postoji ukupno 6 vrsta kopča za remenje, s različitim stilovima, koje se mogu koristiti prema vašim željama i habanjem, Zbog veze i podešavanja dužine trake za ramena. TPU visokog rastezanja - prozirne trake izrađene su od premium termoplastičnog poliuretanskog materijala, mekanog i ugodnog za vašu kožu, s dobrim elastutijom, mogu se dugo služiti. Široka primjena - - Vrlo je pogodan za šivanje predmeta kao što su suknje, donje rublje, DIY ljetne grudnjake, kupaćim kostimi, pelene, kape, obuće, itd. Značajke : Dobra pokrivenost, može se kombinirati s većinom odjeće, izbjegavati sramotna situacija izloženih naramenicama. Pogodno za platnu šivanje i diy, poput odjeće, donjeg rublja, kupaćih kostimi, sportske odjeće, prekrivača, pelene, kape itd. Specifikacija : materijal : plastika.

O proizvodu

Material:
Plastic.
Color:
Clear.
Shape:
Mixed Shapes.
Size:
Plastic Buckles 8-shaped:
11x12x2mm, Hole
Plastic Buckles Ring:
11x2mm, Hole
Plastic Buckles 9-shaped:
8x8x2mm, Hole
Plastic Buckles 8-shaped:
16x13x2mm, Hole
Plastic Buckles Ring:
16x2mm, Hole
Plastic Buckles 9-shaped:
12x13.5x2mm, Hole
Note:
Please feel free to contact us if there is any quality problem.:
Due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings there could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item.:
Product in the picture may look larger than the actual. Please pay attention to sizes.:

Izbor kupca