• Newbie
Jeoswod 5 / 10pcs Dječji stalak za djecu Plastična dječja vješalica Prijenosna neklizaja Nema tragova Vjetrootporna hlače za pohranu kućnog ormara za pohranu

Jeoswod 5 / 10pcs Dječji stalak za djecu Plastična dječja vješalica Prijenosna neklizaja Nema tragova Vjetrootporna

Rating 
KM 2.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Ta dječja vješalica savršena su za održavanje uređenog i organiziranog vašeg djeteta Napravljeni su od kvalitetne plastike. Ove vješalice sadrže i dvije oblikovane kuke za objesiti suknje, haljine i pantalone. Oni dolaze u svijetlim bojama koje će odgovarati sobi vašeg djeteta. Može se koristiti za viseće kapute, jakne, frocks itd. Vrlo korisno za održavanje garderobe čistom i organizovanom. Ta dječja vješalica savršena su za održavanje uređenog i organiziranog vašeg djeteta. Napravljeni su od kvalitetne plastike. Ove vješalice sadrže i dvije oblikovane kuke za objesiti suknje, haljine i pantalone. Oni dolaze u svijetlim bojama koje će odgovarati sobi vašeg djeteta. Može se koristiti za viseće kapute, jakne, frocks itd. Vrlo korisno za održavanje garderobe čistom i organizovanom. Značajka : Ove dječje vješalice savršene su za održavanje urednog i organiziranja vašeg djeteta. Oni su napravljeni od kvalitetne plastike. Ove vješalice sadrže i dvije oblikovane kuke za objesiti suknje, haljine i pantalone. Oni dolaze u svijetlim bojama koje će odgovarati sobi vašeg djeteta. Može se koristiti za viseće kapute, jakne, frocks etc.very Korisno za održavanje ormara čistom i organzioniranom. Ime : Hanger za bebe Izvršiočuk veličine : 28 * 17,5cm Materijal : pppacking lista : 5 / 10pcs hangernote : 1. Pogledajte grešku 1-3cm zbog ručnog mjerenja i provjerite da ne smetate prije narudžbe. Razmislite da boje mogu postojati kromatska aberacija kao različita postavljanja slika. Dugo vremena i izdržljiva upotreba. Vrlo se lako povuče ako je potrebno za pomicanje linije natrag u svoj slučaj za jednostavno skladištenje. Koristi se za vješanje vlažnih kupaćih odijela, odjeću za bebe, nježnu koja se ne može sušiti. Odličan dodatak bilo kojem domu, hotelu, u zatvorenom prostoru i na otvorenom, praonica rublja.

O proizvodu

Name:
Baby Clothes Hanger
Product size:
28*17.5cm
Material:
PP
Packing List:
5/10pcs Clothes Hanger:
Note:
1.Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
2.Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures.:
Description:
Made of material for long time and durable use. Very easy to retract if needed to move the line back to its case for easy storage. Used for hanging wet bathing suits, baby clothes, delicate that can't be machine dried. Great addition to any home, hotel, indoors & outdoors, laundry room. :

Izbor kupca