• Newbie
Lhllhl kuka kreativna skladišna odjeća kuka za kuke za vješalice za ključeve kupatilo zidni ukras kaputa

Lhllhl kuka kreativna skladišna odjeća kuka za kuke za vješalice za ključeve kupatilo zidni ukras kaputa

Rating 
KM 171.86

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Savršeno rješenje, stalak za kaput može napraviti vašu odjeću, jakne, novčanike i neuredu stvari na sofi, na krevetu i na stolu, uštedu prostora Kuke ličnosti, osjetljivi listovi, personalizirani zidni ukras. Napravljen od materijala od kovanog gvožđa, ručno oslikano, staromodno, puno kilograma i izdržljivog. Fini šuplji dizajn čini cijelu kuku. Dizajn metalnog okova olakšava visi i popravljanje na zidu, koji je pametan i zgodan, kompaktan i izdržljiv. Savršeno rješenje, stalak za kaput može napraviti vašu odjeću, jakne, novčanike i neuredu stvari na sofi, na krevetu i na stolu, uštedu prostora. Kuke ličnosti, osjetljivi listovi, personalizirani zidni ukras. Napravljen od materijala od kovanog gvožđa, ručno oslikano, staromodno, puno kilograma i izdržljivog. Fini šuplji dizajn čini cijelu kuku. Dizajn metalnog okova olakšava visi i popravljanje na zidu, koji je pametan i zgodan, kompaktan i izdržljiv. Savršeno rješenje, stalak za kaput može napraviti vašu odjeću, jakne, novčanike i neuredu stvari na kauču, na krevetu i na stolu, uštedu prostora. Jednoslovne kuke, osjetljive lišće, personalizirani zidni ukras. ručno oslikana, staromodna, puna težina i izdržljiva. Fini šuplji dizajn čini cijelu kuku. Metalni dizajn kopče olakšava visi i popravljanje na zidu, koji je pametan i zgodan, kompaktan i izdržljiv. Space : Entr Ceadsorpl : Nailsweight : 8-15g Nobrojni broj kuka : 1 * Dekorativni urgifu Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me u roku od 24 sata i pružite vam zadovoljavajući odgovor. Povoljno je zauzeti i uštedite prostor, a sigurnije je da ga instalirate pored ogledala kako bi se razumno koristilo prostor i pogodnu visinu za pohranu.

O proizvodu

Applicable space:
entrance
Adsorption:
nails
Weight:
8-15kg
Number of hooks:
5
Package Include:
1*decorative hook:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
It is convenient to take and save space, and it is safer to install it next to the mirror to make reasonable use of the space and suitable height for storage. :

Izbor kupca