• Newbie
YXXDP Zidni kolut za omotavanje sa odvojivom vrpcom, crnim industrijskim nosačem za šal za šal hidžab jeans pokrivač i mali tepih

YXXDP Zidni kolut za omotavanje sa odvojivom vrpcom, crnim industrijskim nosačem za šal za šal hidžab jeans

Rating 
KM 2.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

【Ušteda prostora】 Ovaj prekrasan zidni nosač stalak može se postaviti bilo gdje za držanje i prikazivanje svih vaših šalova, odjeće, šalova, pozadina i drugih dodataka 【Željezni okvir】 Vješalica za šal je izgrađena metalnim gvožđem. Čvrsti i izdržljiv. Stalak za šal obrađen je uvrštavajućim lakom u antikni. Vodootporan i otporan na hrđu kao i dekorativni. 【Zidni montirani】 Pakovanje sadrži sav jedan stalak, sav drugi potreban hardver za vašu jednostavnu sklopu. A Skupština nije teška, proces je pun zabave. 【Divno za dekor】 Naši vješalice sa šal nisu samo za davanje jedinstvene prisutne nikome osim samo za ukrašavanje u kući, dnevnog boravka. Svi će biti apsolutno zadivljeni kad ga vide!. 【Služba nakon prodaje】 Ako niste zadovoljni našom proizvodom, ne ustručavajte se doći do nas. Obećavamo vam da ćemo vam dobiti zadovoljnu rešenje sa berzom ili povratom. Zidni stalak održava šalove, pojaseve i sve ostale dodatke koji se mogu organizirati i bez bora. Nema više punjenja vaših osjetljivih šalova kroz malu rupu koja ih ne ostavlja nabora. Sve ostaje organizirano, bez bora i pronalazak vašeg predmeta je povjetarac. I prikladan poklon za prijatelje i porodicu na jesen, Dan zahvalnosti, dan Božića, ili čak rođendan za voljene osobe. ★ Specifikacija : materijal : 6-10 kg / 13,2-22lbs ★ astrontageasy za sastavljanje i rastavljanje ormari, spavaonice ili sobe s garderobom. Praktični prikaz može dati drugima kao prekrasan poklon. Uključuje se za mnoge okruženje, spavaća soba, kuhinja, čak i mokro okruženje, poput kupaonice ili vanjskog ★ paketa : 1 x stalak. (Podudarni proizvod u slici proizvoda nije uključen u paket). ★ Napomena : Ručno mjerenje, bit će pogreške 1-3cm, molim vas, razumijete.iko je neznatan miris normalan, on će nestati u roku od dva do tri dana.Due Svjetlošću i osobnim razlikama u razumijevanju u boji, bit će mala razlika u boji, u naravi će prevladati.

O proizvodu

Material:
Iron
Weight:
6-10 kg/13.2-22lbs
★ Advantage:
Easy to assemble and disassemble.:
Perfect for small closets,dorm rooms,or rooms with a wardrobe.:
The practical display stand can be given to others as a wonderful gift.:
Suitable for many environments such as living room, bedroom, kitchen, even wet environment such as a bathroom or outdoor:
★ Package Included:
1 x Rack. (The matching product in the product image is not included in the package).:
★ Note:
Manual measurement,there will be 1-3cm error,please understand.:
If a slight odor is normal,it will disappear within two to three days.:
Due to light and personal differences in color understanding,there will be small color difference,in kind prevail. :

Izbor kupca