• Newbie
Realistična lažna krv-boja za lice i tijelo-10ml - pretvarajte se u kostim i Dotjerajte šminku prskanjem & izlijevanje-novo & poboljšana Formula!

Realistična lažna krv-boja za lice i tijelo-10ml - pretvarajte se u kostim i Dotjerajte šminku prskanjem & izlijevanje-novo

Rating 
KM 4.49

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

10ml cijev Realistična krv sa crvenom bojom i teksturom. Stisnite Cijev Za Jednostavnu Primjenu. Isprobano I Testirano. Ljubazan Po Koži. Savršeno Za Noć Vještica, Kostimirane Zabave, Cosplay I Pozorišne Efekte. Kreirajte zabavni izgled šminke : sa ovom tubom lažne krvi možete kreirati strašno zabavne šminke koji će uplašiti pantalone svima, uključujući Zombije, vampire i još mnogo toga!. Ljubazan prema koži : u Splashes & Spills posvećeni smo pravljenju proizvoda koji su udobni i sigurni za upotrebu koliko i zabavni, zato je naša pretvarana krv nežna za kožu. Jednostavna primjena : cijev za stisak omogućava vam jednostavnu primjenu. Lagano istisnite željenu količinu, nanoseći direktno iz cijevi gdje god želite dodatni dodir gore. Savršen dodatak : bilo da se oblačite za Noć vještica, ulazite u lik kao glumac u predstavi ili morate stvoriti scenu, ovo je da vjerujete da je krv neophodna. Za pravi izgled : naša lažna pozorišna krv ima nevjerovatno živopisnu krvavo crvenu boju koja izgleda i teče kao prava stvar. Odličan je za strašno realne specijalne efekte. NOVA I POBOLJŠANA FORMULA!. Sa splashes & Spills Makeup možete pustiti mašti na volju dok stvarate širok spektar složenih izgleda od strašnog do hirovitog. Ova cijev lažne krvi koja se lako nanosi savršen je način da podignete kostim i dodate realan dodir svom zastrašujućem izgledu. O Ovom Proizvodu : .

O proizvodu

Izbor kupca