• Newbie
Privremene tetovaže pune ruke vodootporna lažna ručna tetovaža naljepnica Muškarci Ženska umjetnička tetovaža tijela

Privremene tetovaže pune ruke vodootporna lažna ručna tetovaža naljepnica Muškarci Ženska umjetnička

Rating 
KM 3.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Naše vodootporne privremene tetovaže su odlične za odrasle i odrasle i djecu, a savršene su za bilo koju priliku, možete ga nositi na ruci, nogu, leđima, ramenu, licu! Tribal Totem Privremena tetovaža u jednom paketu koji su tiskani netoksičnim tintom, vaši prijatelji će misliti da ste uzeli novu tetovažu!. Jednostavno uklonjiva sa bebom uljem, kokosovom uljem ili maslinovom ulju. Samo nanesite ulje na tetovažu i trljajte, to je jednostavno!. Oni su 100% ne otrovni, potpuno sigurni za upotrebu. Oni su vodootporni. Odlična zabava za sve uzraste, uključujući djecu i odrasle. Možete postaviti ove tetovaže bilo gdje na tijelu, poput ga noseći na ruci, nogu, leđima, ramenu, licu ili čak vašoj kosi. Specifikacija : Materijal : Paper.Color : kao show.size : 17 * 48cm. Napomena : 1 Aktualno ručno izmjerena veličina može imati neke pogreške, nalazi se u rasponu od ± 1cm, a stvarne veličine molimo da prevladavate u naravi .Due za različite uvjete osvjetljenja i snimanja, boja slike može imati male razlike sa stvarnim proizvodom, molim vas, svima da prevladate u naravi. Paket uključujući1pc * rum lažnog tetoviranja, uključujući1pc * ruku lažnu tetovažu.

O proizvodu

Material:
Paper.
Color:
as show.
Size:
17*48cm.
Package:
1 pc.
Note:
1.Actually manually measured size may have some errors, it is in the range of ± 1cm, actual size please prevail in kind.:
2.Due to different lighting and shooting conditions, the picture color may has a little differences with actual product, please all to prevail in kind. :
Package Including:
1pc* arm fake tattoo:
Package Including:
1pc* arm fake tattoo :

Izbor kupca