• Newbie
ANIUXIAOGE dijamantski ručni jastučići za poliranje, 95x60mm crijep staklo abrazivni Brusni blok 4kom / Set granulacija 60# 100# 200 # 400 # kameni Mramor keramički abrazivni Brusni disk

ANIUXIAOGE dijamantski ručni jastučići za poliranje, 95x60mm crijep staklo abrazivni Brusni

Rating 
KM 37.75

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Dijamantski brusni jastučići 4kom Set uključuje 60#, 100#, 200#, 400#, dijamant super oštar za pijesak pločica stakleni mramor itd Lagana ponderisana pena sa lučnim dizajnom je pogodna za rukovanje, značajno poboljšava radnu efikasnost. Karakteristika : dijamantska podloga za brušenje je napravljena od dijamantskog praha,oštrog brušenja, brzog poliranja, visoke svjetline. Upotreba : pomaže vam da brzo riješite probleme sa kojima se često susrećete u životu kao što su lomljenje, neravnine i edging.It može se široko koristiti u poliranju kamena, obrezivanju pločica, obrezivanju stakla, poliranju i renoviranju metala, uklanjanju Ivica drveta itd. Preporuke : mokro / suho poliranje su obje u redu, bolje u Mokrom. Dijamantski brusni jastučići 4kom Set uključuje 60#, 100#, 200#, 400#, dijamant super oštar za pijesak pločica stakleni mramor itd. Lagana ponderisana pena sa lučnim dizajnom je pogodna za rukovanje, značajno poboljšava radnu efikasnost. Karakteristika : dijamantska podloga za brušenje je napravljena od dijamantskog praha,oštrog brušenja, brzog poliranja, visoke svjetline. Upotreba : pomaže vam da brzo riješite probleme sa kojima se često susrećete u životu kao što su lomljenje, neravnine i edging.It može se široko koristiti u poliranju kamena, obrezivanju pločica, obrezivanju stakla, poliranju i renoviranju metala, uklanjanju Ivica drveta itd. Preporuke : mokro / suho poliranje su obje u redu, bolje u Mokrom. Profesionalni dijamantski jastučići za poliranje za ruke pločice blok za brušenje stakla kameni Mramor Keramika abrazivni Brusni Diskfeatura : Dijamantska gumica za ruke sastoji se od dijamanta visoke čvrstoće i sunđera visoke elastičnosti, radne snage visoke otpornosti na habanje, može se koristiti više puta.Od grubljeg do finog za različite materijale : što je pijesak finiji, to je bolji efekat brušenja; što je pijesak grublji, to je bolji efekat poliranja. Pomozite vam da brzo riješite sjeckanje, neravnine, brusne ivice i druge probleme koji se često susreću u životu.

O proizvodu

Material:
Diamond + Sponge
Size:
95*60*31mm/3.74*2.36*1.22in
Grain Size:
60-Grit, 120-Grit, 200-Grit, 400-Grit
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :

Izbor kupca