• Newbie
Techinal Wood upuštanje burgije Set Hex Shank Quick Chank Counter Tonker burgija za drvo High Speed Steel Punch set alata za obradu stolarije konusni burgije za drvo za brzu promjenu

Techinal Wood upuštanje burgije Set Hex Shank Quick Chank Counter Tonker burgija za drvo High

Rating 
KM 3.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Paket uključuje : 5kom / set konusna bušilica sa upuštenom bušilicom šesterokutna bušilica Funkcija : rupe za vijke i upuštene rupe za poklopce vijaka mogu se izbušiti istovremeno i držati ih na istoj osi. Nakon što su zavrtnji zašrafljeni, poklopci za zavrtnje se nalaze ispod ravni ploče!. Primjena : dobre performanse, praktične i praktične, pogodne za kućnu i profesionalnu upotrebu. Lagana veličina : prenosiva i mala veličina, laka za čuvanje i nošenje, donosi vam pogodnost. Za mašine za bušenje sa kolutima ili zglobovima, pogodno za bušenje u tvrdom drvetu i slojevima drveta. Set bušilica za drvo sa upuštačem za drvo Hex Shank burgija za brzu izmjenu za drvo brzi čelični bušilica Set alata za obradu drveta stolarija konusni bušilice za drvo karakteristike : 100% potpuno novo i visokog kvaliteta primjena : dobre performanse, praktične i praktične, pogodne za kućnu i profesionalnu upotrebu.Za mašine za bušenje sa kolutima ili zglobovima, pogodno za bušenje u tvrdom drvetu i slojevima drveta.Funkcija : rupe za vijke i upuštene rupe za poklopce vijaka mogu se izbušiti istovremeno i držati ih na istoj osi. Nakon što su zavrtnji zašrafljeni, poklopci za zavrtnje se nalaze ispod ravni ploče!Lagana veličina : prenosiva i mala veličina, laka za čuvanje i nošenje, donosi vam pogodnost.Paket uključuje : 5kom / set konusna bušilica sa upuštenom bušilicom šesterokutna bušilica.Specifikacija : materijal : brzi čelik Boja : Kao što slika Pokazujenet težina : 86g/0.19 lb paket uključuje : 5kom/set konusna bušilica upuštena bušilica Hex Shanknote : molimo dozvolite 1-2cm greške zbog ručnog mjerenja. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta.

O proizvodu

Material:
High Speed Steel
Color:
As the Picture Shows
Net Weight:
86g/0.19lbs
Package Includes:
5Pcs/set Conical Drill Countersunk Drill Hex Shank
note:
Please allow 1-2cm errors due to manual measurement. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.

Izbor kupca