• Newbie
RTL-SDR R820T2 V3 RTL2832U Softver Definisan radio Smart HF paket antena sa RTL2832U ADC čip za radio skener na računaru 480 kHz do 1,87 GHz

RTL-SDR R820T2 V3 RTL2832U Softver Definisan radio Smart HF paket antena sa RTL2832U ADC čip za radio skener

Rating 
KM 0.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Kada smo započeli? Pokrenut 2017 godine, Walfront je brzo postao vodeći industrijski brend koji smo služili više od miliona prodavnica alata i domova širom svijeta i postali su jedan od najpopularnijih internetskih prodavača za industrijske i trgovačke usluge. Široka upotreba : TUNER SET je pogodan za opće Radio skeniranje, kontrola vazdušnog saobraćaja, javnu sigurnost, ads-b zrakoplov Radar, pomorski AIS, Acars, relej, P25 mototrbo digitalni glas, Pocsag, vremenski balon, april, Noaa Apt Meteor M2 Weather Sateliti, radio astronomija itd. Primjena : Tuner je pogodan za upotrebu kao radio skener na računaru, kao što su SDR #, HDSDR, SDR radio, GQRX ili SDR dodirnite za Android. Aplikacija računala : Ovaj set tunera pogodan je za računare za Windows, za OSX, za Android, za Android, itd. Antena je jednostavna za instalaciju : Ova je antena jednostavna za instalaciju i je odličan antenski zamenski dio za slomljene televizore i FM radio. Baza antene : baza antene ima stabilan signal i bolji efekat primanja, koji samo treba zategnuti ili umetnuti za ugradnju. Široka upotreba : TUNER SET je pogodan za opće Radio skeniranje, kontrola vazdušnog saobraćaja, javnu sigurnost, ads-b zrakoplov Radar, pomorski AIS, Acars, relej, P25 mototrbo digitalni glas, Pocsag, vremenski balon, april, Noaa Apt Meteor M2 Weather Sateliti, radio astronomija itd. Primjena : Tuner je pogodan za upotrebu kao radio skener na računaru, kao što su SDR #, HDSDR, SDR radio, GQRX ili SDR dodirnite za Android. Aplikacija računala : Ovaj set tunera pogodan je za računare za Windows, za OSX, za Android, za Android, itd. Antena je jednostavna za instalaciju : Ova je antena jednostavna za instalaciju i je odličan antenski zamenski dio za slomljene televizore i FM radio. Baza antene : baza antene ima stabilan signal i bolji efekat primanja, koji samo treba zategnuti ili umetnuti za ugradnju. Specifikacija : TIP Artikal Radio Materijal : aluminijski legura RTL-SDR2832 U TUNER, sa RTL2832 U ADC Chip, RTL2323 U ADC Chip, R820 T2 TUNER, 1 PPM TCXO, SMA F Connector i aluminijumskim rasipanjem.

O proizvodu

Item Type:
Software Defined Radio
Material:
Aluminum Alloy
RTL-SDR R820T2 V3 RTL2832U tuner, with RTL2832U ADC chip, R820T2 tuner, 1PPM TCXO, SMA F connector and aluminum housing with passive heat dissipation. Tuning from 480 kHz to 1.87 GHz, up to 3.5 MHz (stabilized to 2.4 MHz) start tuning (HF works in direct sampling mode).:
Package List:
1 x Tuner:
1 x Antenna:
1 x Antenna Base:
Note:
Don't overload use:

Izbor kupca