• Newbie
TYI -TV Zidni TV postolje, pogodan za većinu 14-32 inča zakrivljene televizore s ravnim panelom sa zglobnim rukama. Tvrdostatni TV vješalica sa punim pokretom, maksimalna VESA 75 * 200mm, 77klbs

TYI -TV Zidni TV postolje, pogodan za većinu 14-32 inča zakrivljene televizore s ravnim panelom sa

Rating 
KM 2.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

★ Univerzalni dizajn : Naš zglobni TV nosač je pogodan za 26 do 55 inčnih LED LCD-a za LCD OLED-a, poput Samsung, Sony, Panasonic, Thomson, Toshiba, Sharp, lg, LG, Philips, JVC itd Kompatibilni sa Vesom Uzorci 75x75mm do 200x200mm, dizajnirani za pojedinačne klinove, zidove od opeke i betonske zidove, i ne mogu se koristiti sami za suhozid. ★ Nadograđeno iskustvo gledanja : Potpuno dinamički TV zidni nosač čini vaše gledanje fleksibilnijim. Ovaj TV zidni nosač može naginjati + 15 ° / -15 °, pružajući ugodno gledanje iskustva bez obzira gdje sjedite u sobi. ★ Uštedite prostor : Podesivi TV zidni nosač udaljen je 2 inča od zida kako bi se postigao uredan izgled. Ovo je takođe idealno za ugradnju televizora u kut!. ★ Čvrsta i izdržljiva : Ovaj kabinski stalak za rotabilni TV izrađen je od teške aluminijuma i čelika i testiran je za snagu prema UL standardima kako bi se osiguralo da je TV čvrsto i sigurno fiksiran. ★ Jednostavna instalacija : Dolazi sa korak po korak grafičkim instalacijskim uputama i pruža sav potreban hardver koji će vam pomoći u postavljanju brže i lakše postavljanje televizora. ★ Univerzalni dizajn : Naš zglobni TV nosač je pogodan za 26 do 55 inčnih LED LCD-a za LCD OLED-a, poput Samsung, Sony, Panasonic, Thomson, Toshiba, Sharp, lg, LG, Philips, JVC itd. Kompatibilni sa Vesom Uzorci 75x75mm do 200x200mm, dizajnirani za pojedinačne klinove, zidove od opeke i betonske zidove, i ne mogu se koristiti sami za suhozid. ★ Nadograđeno iskustvo gledanja : Potpuno dinamički TV zidni nosač čini vaše gledanje fleksibilnijim. Ovaj TV zidni nosač može naginjati + 15 ° / -15 °, pružajući ugodno gledanje iskustva bez obzira gdje sjedite u sobi. ★ Uštedite prostor : Podesivi TV zidni nosač udaljen je 2 inča od zida kako bi se postigao uredan izgled. Ovo je takođe idealno za ugradnju televizora u kut!. ★ Čvrsta i izdržljiva : Ovaj kabinski stalak za rotabilni TV izrađen je od teške aluminijuma i čelika i testiran je za snagu prema UL standardima kako bi se osiguralo da je TV čvrsto i sigurno fiksiran.

O proizvodu

Product workmanship:
one-piece stamping, not falling apart, super load-bearing
Distance from the wall:
50mm
Weight-bearing size:
35KG/77 pounds
Suitable size:
14-32 inches (within 200*200 hole distance)
Product material:
SPCC super thick cold rolled steel plate
Installation hole distance (mm):
75*75, 100*100, 150*100, 150*150, 200*100, 200*150, 200*200
Applicable places:
LCD TV installation on the wall in various public places such as living room, bedroom, hotel, hotel office building, etc.
Package:
1*Wall bracket:
Important Tips:
1.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.:
2.Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :

Izbor kupca