• Newbie
EVTSCAN 2 paket univerzalni Sigurnosni ključ sa magnetom za trčanje, sa kablom od 38 inča, osigurava čvrsto držanje, za automatsko zaustavljanje pri velikim brzinama, sprečava vas da padnete

EVTSCAN 2 paket univerzalni Sigurnosni ključ sa magnetom za trčanje, sa kablom od 38 inča, osigurava čvrsto

Rating 
KM 1.33

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Kada se sigurnosni prekidač ukloni iz senzorskog područja trake za trčanje, trkač će odmah prestati raditi i ispuštati zvuk kako bi zaštitio korisnika od pada i povrede tokom vježbe Kompaktna struktura, mala težina, jednostavan za korištenje i jednostavan za instaliranje. Kada se koristi, sigurnosna brava se postavlja u zarez na ploči, a kopča za napajanje se može lako pričvrstiti za odjeću. Usvojite visokokvalitetni ABS i magnet, jaki i izdržljivi. Sigurnosni ključ sa okruglim magnetnim prekidačem, izuzetno važan za održavanje bilo koje trake za trčanje efikasno. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno Novitem tip : traka za trčanje sigurnosne Bravematerijal : ABS + Magnet Color : kao što su prikazane slike Veličina proizvoda : dužina užeta : pribl. 98 cm/38,6 prečnik polukružne magnetne ljuske : cca.0 g karakteristike : automatska zaštita, magnetna apsorpcija, siguran, kompaktan, jednostavan za korištenje, jednostavan za instaliranje, jednostavan za rukovanjelista paketa : 2 x sigurnosne brave na traci za trčanje napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

O proizvodu

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Treadmill Safety Locks
Material:
ABS + Magnet
Color:
As Pictures Shown
Product Size:
 Rope Length
Circular Magnet Shell Diameter:
 Approx. 32 mm/1.3 inWeight
Features:
Automatic protection, magnetic absorption, safe, compact, easy to use, easy to install, easy to operate
Package List:
2 x Treadmill Safety Locks   
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Izbor kupca