• Newbie
HSOSK 10pcs muški vanjski kateter fikser za mokraćne inkontinence penisne stezaljke za urine za muškarce za višekratna stezaljka protiv klizanja u obliku katetera

HSOSK 10pcs muški vanjski kateter fikser za mokraćne inkontinence penisne stezaljke za urine za muškarce za višekratna

Rating 
KM 3.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

? Torbe za odvodnje urinu Podrška】 muški fikser za kateter koristi se za učvršćivanje vrećice u mokraću i pogodni su za pacijente sa mokraćom inkontinencijom, zbog različitih uzroka mokraćne frekvencije, mokraćne inkontinencije i komi, pacijenti za odmor ? 【Veličina fiksatora katetera】 oko 16,5 * 2,2cm. Proizvod sadrži : elastične trake (uključuju vreće za kolekciju urina) Kateter Firektor karakteristike : meka i udobna, podesiva nepropusnost i za višekratnu upotrebu. ? 【Stezaljka za inkontinenciju】 meka elastična tkanina i udobna, podesiva nepropusnost i za višekratnu upotrebu. ? 【Pogodno za upotrebu】 Ove kaiševe za odvodnje urinu jednostavno se primjenjuju ili rastavljaju i ugodne za nošenje i nošenje; Cijeli proces uzima vam samo nekoliko sekundi, uzimajući malo napora u korištenju, mogu ga koristiti muškarci u krevetu. ? 【Svestrana upotreba】 Idealna za ne-ambulantne pojedince, hospitalizirane pacijente i one koji zahtijevaju negu inkontinencije dok spavaju, ova torba ima jačinu od 1700 ml tako da možete ostaviti bez nadzora satima prije nego što ga treba napustiti. ? Torbe za odvodnje urinu Podrška】 muški fikser za kateter koristi se za učvršćivanje vrećice u mokraću i pogodni su za pacijente sa mokraćom inkontinencijom, zbog različitih uzroka mokraćne frekvencije, mokraćne inkontinencije i komi, pacijenti za odmor. ? 【Veličina fiksatora katetera】 oko 16,5 * 2,2cm. Proizvod sadrži : elastične trake (uključuju vreće za kolekciju urina) Kateter Firektor karakteristike : meka i udobna, podesiva nepropusnost i za višekratnu upotrebu. ? 【Stezaljka za inkontinenciju】 meka elastična tkanina i udobna, podesiva nepropusnost i za višekratnu upotrebu. ? 【Pogodno za upotrebu】 Ove kaiševe za odvodnje urinu jednostavno se primjenjuju ili rastavljaju i ugodne za nošenje i nošenje; Cijeli proces uzima vam samo nekoliko sekundi, uzimajući malo napora u korištenju, mogu ga koristiti muškarci u krevetu. ? 【Svestrana upotreba】 Idealna za ne-ambulantne pojedince, hospitalizirane pacijente i one koji zahtijevaju negu inkontinencije dok spavaju, ova torba ima jačinu od 1700 ml tako da možete ostaviti bez nadzora satima prije nego što ga treba napustiti.

O proizvodu

External Catheter Fixer size:
16.5*2.2cm
Material:
polyester fiber, rubber line,
External Catheter Fixer:
Scope of application:
1.Due to frequent urination, urgency, urinary incontinence and coma, sputum, fracture surgery requires extensive use of patients who are in bed rest;:
2. At the same time, the use of toilets and various special operators who are inconvenient to enter long-distance travel at any time; suitable for families, nursing homes, colleges, rehabilitation institutions, hospitals and sports cars at all levels. :

Izbor kupca