• Newbie
Hqzh nije lako deformirati ženski upis u pisoar noseći silikonski kolektor urina Inkontinencije hlače za mjehur za mjehuriće prenosni sa 1000ml vrećicom za urinu 0115

Hqzh nije lako deformirati ženski upis u pisoar noseći silikonski kolektor urina Inkontinencije

Rating 
KM 31.70

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Pogodan nezavisni dizajn ambalaže može smanjiti zagađenje Predlažemo da svaka vreća jednokratna upotreba samo za sanitarne svrhe i treba ga odbaciti kada je. Odvodnjava torba, kada se koristi svakodnevno, treba trajati ne više od jednog mjeseca. Odbacite i zamijenite torbe ranije ako postanu obojene, krhke ili ako mirišu čak i nakon čišćenja. Koristi se široki elastični pojas, elastičnost je vrlo dobra, što nije lako biti deformiran i pogodan je za različite grupe struka. Ponovno za višekratnu upotrebu, lako čišćenje. Nosite na tijelu poput podtnjica, ureter niz nogu, vreća u mokraćom vezana na donjoj nozi. Mogu se kretati i hodati i neće se bojati vlažnih pantalona zbog neugodnosti. Rotacijski ventil za mokrenje, pogodan za upotrebu. Stezaljka odjeće, možete prikladno pričvrstiti na pacijentovu odjeću ili na listu i provjerite je li cijev ne uvijena ili vučena na podu. Uz to, postoji komora protiv refleksije za smanjenje bruto refluksa i povratnog vremena. Pogodan nezavisni dizajn ambalaže može smanjiti zagađenje. Predlažemo da svaka vreća jednokratna upotreba samo za sanitarne svrhe i treba ga odbaciti kada je. Odvodnjava torba, kada se koristi svakodnevno, treba trajati ne više od jednog mjeseca. Odbacite i zamijenite torbe ranije ako postanu obojene, krhke ili ako mirišu čak i nakon čišćenja. Koristi se široki elastični pojas, elastičnost je vrlo dobra, što nije lako biti deformiran i pogodan je za različite grupe struka. Ponovno za višekratnu upotrebu, lako čišćenje. Nosite na tijelu poput podtnjica, ureter niz nogu, vreća u mokraćom vezana na donjoj nozi. Mogu se kretati i hodati i neće se bojati vlažnih pantalona zbog neugodnosti. Rotacijski ventil za mokrenje, pogodan za upotrebu. Stezaljka odjeće, možete prikladno pričvrstiti na pacijentovu odjeću ili na listu i provjerite je li cijev ne uvijena ili vučena na podu. Uz to, postoji komora protiv refleksije za smanjenje bruto refluksa i povratnog vremena. SPECIFIKACIJA : 100% Potpuno noviitem : muški urin Bamapplicable : Alzheimer's, dijabetes, teška prostata i drugi muškarci koji se mogu slobodno kretati, ali imaju mokraću urinu u elastičnu fiksnu hlače i popravljaju se.

O proizvodu

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Male Urine Bag
Applicable:
Alzheimer's, diabetes, severe prostate and other men who can move freely but have urinary incontinence
How To Use:
1.Put the urine into the elastic fixed pants and fixed well.:
2.Secure one end of the catheter to the lower port of the urinary bladder.:
3.Fix the other end to the drainage bag.:
4.Wear the pants and set to the right position.:
Package List:
2 x Urine Collection Bag :
1 x Cotton Underwear + Urinal + Connecting Tube:
Notes:
When the catheter and the urine is separated, please hold the connect pipe of the urine tightly.:
The catheter can not pass through your legs when using.:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Please allow 1-2mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Izbor kupca