• Newbie
Squeegee za čišćenje prozora i sunđera i sunđerni alat Odvojivi čišćenje prozora Proširena ručka Čizme za čišćenje pranje za pranje automobila za čišćenje stakla za vjetrobransko staklo | Višestruki površinski čišćenje

Squeegee za čišćenje prozora i sunđera i sunđerni alat Odvojivi čišćenje prozora Proširena ručka

Rating 
KM 0.67

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Dodajte ovaj uređaj u komplet za čišćenje prozora : izdržljiv i siguran gumeni brisač napravljen za trajanje! Kupite ovaj čvrst stakleni čudak da biste obavili posao brzoUseg ovog all-in-jednog alata za čišćenje brže. Uštedite vrijeme da provedete više vremena radeći ono što želite. All-namerno sredstvo za čišćenje automobila i prozora : pribor ogledala, staklena vrata, patosti patosti i vjetrobransko staklo automobila. Imaju čistu, čistu obradu! Može četkati pokrivač, kauč, tepih itd., Izdržljive i posjedovati dug radni vijek. Izdržljiva, lagana i udobna : učinkovito oprati staklene prozore u zatvorenom i na otvorenom s lakoćom. Naša ručica za pjenu koja se lako drži, dvostrani piling i striegee su sve što trebate! Piling, isperite i obrišite suho!. Gumeni češa sa pjenom : prekriveno najlonskim mrežama koje se bori zaglavljene mrlje, spužva je desna gustina za čišćenje najvećih zbrka i gumene oštrice obrišite ga bez stražnjih. Vrlo pogodan za čišćenje staklenih prozora, vetrobranski stambeni staklo, kupatilo ogledala, zida pločica, staklenih stolova za kavu i ostale površine. Samo pravu veličinu : cca. 54 x 21 x 4,5cm / 21.8 IN, njegova je najbolja ručna stripa za većinu domaćinstava.ADopt kvalitetan PP + flanelni materijal, izdržljiv sa visokom efikasnošću čišćenja. Dodajte ovaj uređaj u komplet za čišćenje prozora : izdržljiv i siguran gumeni brisač napravljen za trajanje! Kupite ovaj čvrst stakleni čudak da biste obavili posao brzo.Useg ovog all-in-jednog alata za čišćenje brže. Uštedite vrijeme da provedete više vremena radeći ono što želite. All-namerno sredstvo za čišćenje automobila i prozora : pribor ogledala, staklena vrata, patosti patosti i vjetrobransko staklo automobila. Imaju čistu, čistu obradu! Može četkati pokrivač, kauč, tepih itd., Izdržljive i posjedovati dug radni vijek. Izdržljiva, lagana i udobna : učinkovito oprati staklene prozore u zatvorenom i na otvorenom s lakoćom. Naša ručica za pjenu koja se lako drži, dvostrani piling i striegee su sve što trebate! Piling, isperite i obrišite suho!.

O proizvodu

Item Type:
Squeegee Cleaner
Material:
PP + flannel
Size:
Approx. 54 x 21 x 4.5cm / 21.3 x 8.3 x 1.8in
Packing:
OPP bag
Weight:
150 g / 5.3 oz(approx.)
Package List:
1 x Brush :
1 x Extension Rod :
Note:
1. Please allow 02 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Izbor kupca