• Newbie
Muentastard zadebljana krpa za čišćenje čarobnjaka, cjelokupna debela magična krpa za čišćenje, krpa za višekratnu upotrebu za prašinu, prozore, kuhinjsko posuđe, automobile

Muentastard zadebljana krpa za čišćenje čarobnjaka, cjelokupna debela magična krpa za čišćenje,

Rating 
KM 5.49

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Nema zaostalih pruga : mikrofiber je odličan za uklanjanje krhotina od ogledala i prozora bez grebena površine Za staklo, prozore, ogledala, vetrobranska stakla za automobile, pa čak i nehrđajući čelik. Bez linta : Muentastard zadebljani čarobni krpa za čišćenje čvrsto su tkani da bi ih zadržali od napuštanja linta! Upotrijebite ih na ogledala i prozore da biste apsorbirali vlagu i obrišite one trajne pruge. Nema kompliciranih koraka za upotrebu : samo mokri, obrišite, isperite i ponovo koristite. Lako je 1,2,3! Zadebljana magična krpa za čišćenje. Ponovna upotreba : Za čišćenje i sušenje stakla. Microfiber je odličan za uklanjanje krhotina od stakla bez grebanja i trljanja ostalih pruga. Plus, mašine se mogu pratiti i ostati efikasni kroz stotine pereva. Svestrana upotreba : Možete koristiti debelu magičnu krpu za čišćenje na bilo kojoj glatkoj, ne poroznoj površini! Može se koristiti za čišćenje računara, mrlje od ulja, stolova, aparata, čajnika, prozora, automobila, interijera, ogledala, slavina, peći, posuđa, čaša, pa čak i nehrđajućeg čelika. Muentastard zadebljana krpa za čišćenje, staza za čišćenje od mikrovlaka za čišćenje, za više od mikrovlakana za punjenje, prozori, kuhinjski pribor, automobili Muentastard zadebljana krpa za čišćenje čarobnjaka, krpa za čišćenje za višekratnu magiju za čišćenje za višekratnu upotrebu za prašinu, prozore, posuđe , Muentastard zadebljana krpa za čišćenje čarobne čišćenja, krpa za čišćenje za više od mikrovlaka za prašinu, prozore, kuhinjsko posuđe, automobili Specifikacija : materijal : superfinena vlakna boja : crna, siva Veličina : 30/10 / 15pcs * Muentastard zadebljani čarobni krpa za čišćenje Napomena : Napomena : 1. Stvarne boje tkanine mogu biti malo drugačije od internetskih boja zbog različitog prikaza računara i svjetlosne svjetlosti. Molimo Vas da se 1-3cm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala (1 cm = 0,39 inča, 1 inča = 2,54 cm) 3. Ako naiđete na bilo kakve probleme prilikom kupovine i korištenja naših proizvoda, molimo kontaktirajte nas na vrijeme, mi ćemo kontaktirati vi 24 sata.

O proizvodu

Material:
Superfine fiber
Color:
Black, Gray
Size:
30*30cm
Package Includes:
5/10/15pcs * Muentastard Thickened Magic Cleaning Cloth:
Note:
Note:
1. Actual fabric colors may be slightly different from online colors due to different computer display and light brightness.:
2. Please allow 1-3cm differs due to manual measurement, thanks (1 cm=0.39 inch,1 inch=2.54 cm):
3.If you encounter any problems when buying and using our products, please contact us in time, we will serve you 24 hours. :

Izbor kupca